[O1] co to jest i do czego służy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • WarFan
    Classic
    • 2010
    • 37

Zamieszczone przez rss
    cykaj cykaj bo jestem ciekaw niezmiernie co takiego w srodku one skrywaja , bo
    wygladaja naprawde bardzo ladnie (nie ma w tym zlosliwosci), natomiast nie wiem jak beda sie spisywac. na tych aukcjach do ktorych podales linki jest cos a'la schemat - przekroj i wydaje mi sie ze to zwykla puszka z siatka filtrujaca, bez labiryntu (chyba ze za taki mozna uznac tego 'druciaka') ....
    A wiec zamieszczam obiecane fotki, w sumie nie ma tam zadnej przegrody. Mamy cos ale druciak do mycia garnkow i grubsza siateczke, zageta od strony wlotu.

Po za tym wykonany jest dosc solidnie, scianki sa bardzo grube. Fajnie jest to ze caly jest rozbieralny. Wszystkie gwinty kruccow sa uszczelnione. I ma korek spustowy.
    Ogolnie to przegrodkie mozna wykonac we wlasnym zakresie w razie co.
    Zobacze jak kolega zalozy i co mu sie bedzie dzialo, to postaram sie informowac.
  • bersoft
    Drive
    • 2009
    • 78

witam

mam pytanko mój silnik bardzo długo się nagrzewa i z tego co się domyślam że to na zdjęciu to podgrzewanie silnika, ale chyba nie działa, napiszcie mi czy dobrze myślę i jakie warunki muszą być spełnione aby to podgrzewanie działało (obroty, temp otoczenia, silnika i co tam jeszcze) oraz jak najlepiej to sprawdzić

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Dogrzewanie plynu chlodniczego. Dziala przy duzym mrozie, przy malym nie uruchamia sie :diabelski_usmiech
      Spritmonitor.de

Komentarz

• bersoft
        Drive
        • 2009
        • 78

dzięki, a czy zna ktoś dokładniejsze parametry kiedy to startuje ?

Komentarz

• Maicroft
          Moderator
          S_OCP MemberModeratorr
          • 2004
          • 25757
          • Audi

-10 albo -20'C
          Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...