Z anteny wystaje ok 15 cm kabla, na końcu którego jest skręcana wtyczka łącząca ten kabel z przewodem prowadzącym do radia - wystarczy rozkręcić, wymienić antenę i skręcić.
[O2] Oznaczenia kurtyn w OII FL
Zwiń
X
-
[O2] Oznaczenia kurtyn w OII FL
Witam.
Jako że zadałem kilka pytań w jednym temacie, a jak rozumiem admini preferują żeby każda wątpliwość miała osobny temat tak więc czynię.
Jak już wcześniej pisałem odebrałem Ambiente i seryjnie mają być kurtyny, jednak ja mam oznaczenie kurtyn tylko na przednich słupkach. Wiem że kurtyna jest jedna na bok i obejmuje dwa rzędy siedzeń, ale czy ktoś mógłby mi zweryfikować czy u niego w ambiente znaczek "airbag" jest na przednich słupkach, czy na wszystkich tzn przód, środek, tył ?
Pozdrawiam
-
-
Zamieszczone przez Jarek_wawaale czy ktoś mógłby mi zweryfikować czy u niego w ambiente znaczek "airbag" jest na przednich słupkach, czy na wszystkich tzn przód, środek, tył ?
[ Dodano: Pon 02 Lis, 09 12:39 ]
Zamieszczone przez tomekdwkU mnie w Ambiente poduszki są w przednim, środkowym i tylnym słupku
Zamieszczone przez tomekdwkmam też naszywkę 'Airbag' w oparciu przednich foteliCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez Jarek_wawaale czy ktoś mógłby mi zweryfikować czy u niego w ambiente znaczek "airbag" jest na przednich słupkach, czy na wszystkich tzn przód, środek, tył ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osdlatego handlarze jak sprzedaja 0II podaja ilość poduszek - 10 sztuk
Kurtyny powietrzne umiejsconione są w podsuwitce tuz nad ramami drzwi i rozwijają sie ku dołowi ZAWSZE jako calość (nie istnieje możliwośc otworzenia się tylko przedniej, lub tylko tylniej częsci kurtyny ona zawsze otwiera się cała!!).
Własnie z tego powodu kurtyna powietrzna to ... 1 szt. poduszki. Czyli Octavia II moze być wyposazona w max. 6 szt. poduszek powietrznych.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomekdwkW sumie to nie chciał bym się przekonać 'organoleptycznie' czy tam są czy nie ...
Aczkolwiek maskownice słupków mozesz śmieło demontowac i żadnej poduszki pod nimi nie znajdzieszKurtyna powietrzna schowana jest w podsufitce ponad ramami drzwi, a znaczki w bocznych słupkach nie informują o tym że pod nimi jest air bag tylko o MOŻLIWOŚCI rozwinięcia się poduszki w tym miejscu.
Którko mówiąc, Twoja O II wyposażona jest w 6 szt. poduszek powietrznych.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez pstrykaczW wersjach Ambiente w ostatnich czasach producent oszczędza na znaczkach umieszczając je tylko na przednich słupkach, tak robi sie w autach niższych klas :wink: :P
A tak poważnie powinny być znaczki w trzech miejscach
Komentarz
-
Dzięki za informacje.
Byłem dzisiaj w ASO, wsiadłem do Ambiente co stoi w salonie i tam są znaczki na 3 słupkach.
Sprzedający powiedział że podobno rok modelowy 2009 ma na 3 słupkach, a rok modelowy 2010 (taki właśnie mam) ma tylko z przodu.
Ciekawe czy to prawda, poczekamy na więcej opinii.
Oczywiście chodzi o O2 FL.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jarek_wawaSprzedający powiedział że podobno rok modelowy 2009 ma na 3 słupkach, a rok modelowy 2010 (taki właśnie mam) ma tylko z przodu.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez Jarek_wawaSprzedający powiedział że podobno rok modelowy 2009 ma na 3 słupkach, a rok modelowy 2010 (taki właśnie mam) ma tylko z przodu.
Albo tną koszta i zaczęli od znaczków
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez Jarek_wawaDzięki za informacje.
Byłem dzisiaj w ASO, wsiadłem do Ambiente co stoi w salonie i tam są znaczki na 3 słupkach.
Sprzedający powiedział że podobno rok modelowy 2009 ma na 3 słupkach, a rok modelowy 2010 (taki właśnie mam) ma tylko z przodu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Jarek_wawaDzięki za informacje.
Komentarz
-
-
Od roku modelowego 2010 oznaczenia(napisy) są tylko na przednich słupkachDOBRE OFERTY NA NOWE SAMOCHODY :SKODA ORAZ OPEL, KIA, FIAT, JEEP, PEUGEOT
INTER AUTO KRAKÓW tel.501056142
[email protected]
Komentarz
-
Komentarz