[O2] Dziwna sprawa
Zwiń
X
-
[O2] Dziwna sprawa
Szanowni koledzy i kolezanki
Jestem posiadaczem OC2FL Mint 1,4 TSI i co ....
Mam taką ciekawą sytuację. W moim samochodzie (jak i w każdym Mincie) jest wskaźnik temperatury na zewnątrz, a mnie się pojawia ... zasiąg na baku.
Temperatura na zewnatrz pojawia się tylko przy włączeniu zapłonu i to na chwilę.
Zgłosiłem w serwisie i czekamy na odp SAP.
Mieliście coś takiego ???
no i fotkaZałączone plikiRafal_b33
-
-
Zamieszczone przez Rafal_b33Wolał bym jednak np śr. zuzycie paliwaniż zasięg na baku.
co najwyżej wyłączą zasięg i będziesz miał tylko temperaturę. Dowiedz się ile kosztuje zakup manetki z knefelkiem do przełączania pomiędzy opcjami komputera (montaż tylko w ASO - gwarancja), bo jak można się domyślać moduł obsługujący komputer już masz. Ale na temat szczegółów technicznych musieliby się wypowiedzieć specjaliści wysokiej klasy, a tych na forum nie brakuje
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osRafal_b33, masz teamt na forum odnośnie dadatnia manetki od kompa. W ASO powiedz co chcesz zeby Ci zrobili....wydrukuj moze nawet instrukcje kolegi - kótra wstawił na forum
ale pomyślałem ze może da się ustawić np. śreednie zużycie paliwa a wymienie kiedyś radio z Blusa na Swinga i temperatura wskoczy ....Rafal_b33
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rrysioZnasz numer sterownika, który masz w tej chwili zamontowany?
zobaczymy jutroRafal_b33
Komentarz
-
Komentarz