Kradzież

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • chester121
    L&K
    • 2005
    • 1053

z jaka siecia jesli mozna wiedziec
    i tylko dajesz tel bez dodatkowych osprzetow
    aha i jak pozniej namierzasz???
    mi kiedys zlodziej podwedzil tel w erze i jescze beszczelnie zadzwonil do mnie :evil:
    odrazu zadzwonilem do biora obsugi klijenta aby namierzyli goscia
    ale uslyszalem ze nie moga tego zrobic bo jest to za mala szkoda spoleczna zeby uruchamiac cala procedure poszukiwania tel :x :x
    wiec zostalem z niczym

Komentarz

• howard7
      L&K
      S_OCP Member
      • 2005
      • 1120

idea (obecnie orange) i to nie ty dzwonisz tylko policja musisz miec telefon z karta (wystarczy pre=pide) i do tego znajomego policjanta (a na forum nam sie jeden szykuje) wiecej info na PW albo na spocie
      oczywiscie lacze sie w bolu a wyjazd do slomczyna i na zeran nie jest glopim pomyslem (tylko musisz byc wczesnie tak kolo 4 rano)
      SZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
      Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców

Komentarz

• leszekmw
        RS
        • 2005
        • 5356

człowiek jest uczciwy , całe życie zapieprza i się dorabia a tu chuj wszystko niszczy. jestem radykalem i bez opory bym obcinał łapy. współczuję

[ Dodano: Pią 11 Lis, 05 18:42 ]
        chyba mój post przepadł , uzyłem słowa brzydkiego ale w takiej sytuacji ...
        O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
        GVI 1.4TSI
        LANCIA YPSILON 1.2 MPI
        tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI

Komentarz

• Laszlo
          Classic
          • 2005
          • 30

Zamieszczone przez chester121
          nasi zlodzieje nie maja jeszcze nawykow sprawdzania czy pod fotelem lub w bagazniku nie ma ukrytego sys GPSjak myslicie???? ma moze juz ktos z was takie cos?????
          Muszę Cię rozczarować, GPS jest prowizorycznym rozwiązaniem pod względem lokalizacji pojazdu.... więcej w koło tego marketingu niż skuteczności. Wynika to z samej technologii i wystarcza tylko na popularnego złodziejaszka, który próbuje szczęcia. Każdy inny złodziej samochodowy bez problemu sobie z GPS'em poradzi. Słabość GPS polaga na bardzo słabym sygnale który bardzo łatwo zakłócić - wcale nie trzeba wjeżdżać samochodem do kontenera czy do garażu, wystarczy proste urządzenie zakłócające sygnał przy którym GPS nie jest wstanie podać lokalizacji.... i komórka z którą jest spięty może sobie dzwonić ale pozycji nie poda... pomijam fakt, że komórkę też łatwo zablokować. Z tych właśnie powodów systemy GPS bardziej nadają się do śledzenia tras pojazdów w logistyce niż jako zabezpieczenie. Lepiej wydaj te pieniądze na oznakowanie typu DNA i blokadę skrzyni. Wystarczy jeszcze na autoalarm pomocny przy zwykłych złodziejaszkach oraz jakiś prosty wyłącznik zamontowany przez elektryka.

Jak myślisz o lokalizacji pojazdu po kradzieży to raczej rozejrzyj się za systemami radiowymi a nie GPS. Radiowy system działa po uaktywnieniu i pracuje na takich falach, które przejdą przez ściany garażu czy kontenera. Zakócenie takiego systemu należy już do wyższej szkoły jazdy i nie jest takie jednoznaczne.

Komentarz

• wasyl
            L&K
            • 2005
            • 1084

:| to musi strasznie boleć.... współczuje !!!! to był parking strzeżony? miałeś jakieś zabezpieczenia oprócz oryginału ??? (daj na priva) :roll:
            ASV + Aligator MT K-ce 150 KM 320Nm
            www.wasilewski-foto.pl
            KIA 2,2 d (245KM i 523Nm)

Komentarz

Pracuję...