Zamieszczone przez mad_mark
Montaż żarników xenonowych w O2
Zwiń
X
-
Montaż żarników xenonowych w O2
Witam
kupiłem niedawno xenony do O2, dostałem do nich żarniki ale nie wiem jak to zamontować.
w lampach jest miejsce na przykręcenie żarników, ale w samych żarnikach nie ma niestt nic podobnego, czy montuje sie to za pomocą jakiś obejm czy dostałem złe żarniki. Dodam że same żarniki pasują wycięciami do soczewek.
Z góry dziękuje za podpowiedź jak to zrbić, moze ktoś ma zdjęci zamontowanych żarników w kloszu??
Michał
-
-
Zamieszczone przez paradygmakupiłem niedawno xenony do O2, dostałem do nich żarniki ale nie wiem jak to zamontować
podaj namiar na PW zobaczysz jak to u mnie wygladaprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Do wypowiedzi kolegi JACY dodam tylko, że najlepiej zdemontować cały reflektor i zrobić przekładkę poza samochodem. Ja robiłem to pare dni temu 15 min i po bólu. Żarniki z allegro ( nowe, w pudełkach BMW) kupiłem za 80zł/szt. Przez pierwsze godziny świeciły słabo, białą barwą-teraz jest coraz lepiej.PozdrByła Octavia 2001' 1,9 TDI AGR...oczywiście z virusem Była O2 KOMBI DSG ELEGANCE RS LOOK ... Jest BMW E91 LCI
Komentarz
-
Komentarz