powodem jest olej i tak moze byc
[O2] Warszawskie ceny?!
Zwiń
X
-
[O2] Warszawskie ceny?!
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEMTagi: Brak
-
-
Ja za zaślepkę zderzaka do O1 przed FL zapłaciłem na Modlińskiej 22 zł z 5% rabatem na hasło OCP (bo nie pamiętałem ile nam przysługuje, a on też jakby nie słyszał i powiedział, że tyle może dać tylko).obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mamaj12Ja za zaślepkę zderzaka do O1 przed FL zapłaciłem na Modlińskiej 22 zł z 5% rabatem na hasło OCP (bo nie pamiętałem ile nam przysługuje, a on też jakby nie słyszał i powiedział, że tyle może dać tylko).saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodawiesz, to nie jest problem przy tym poziomie ceny, ale jednak przebitka 100% to IMO nieźle
A wydawać by się mogło, że jako w salonach to powinno być to samo. A tu taka d... wielka.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
A może wybiera się ktoś w niedługim czasie do Mińska na przegląd to by mi odebrał jedną rzecz z serwisu??PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
Komentarz