chciałem mieć możliwość sterowania biegami manetkami z kierownicy.
tak spytam z ciekawości , używasz ich ? czasami czy przez cały czas , czy może wogóle nie?
łopatki do DSG to jest osobny temat - jeśli ktoś lubi sobie czasami przycisnąć to lepiej mieć łopatki niż wajchować na skrzyni pomiędzy trybami S i D
Zamieszczone przez voit
Jac_ek, nie zgodzę się z Tobą.
...Kilka postów wcześniej kurczak1985 pisał że woli czteroramienną kierownicę.
Swój wybór motywował ergonomią i wygodą.
Ja nikogo nie chcę przekonywać o wyższości jednej kierownicy nad drugą, po prostu do kilku postów w wątku dodałem swoją opinię o kierownicach - jeśli się z tym nie zgadzasz to jest to Twój problem :szeroki_usmiech ;-), ja ten wybór mam już za sobą i jak ktoś się o coś pyta, to staram się doradzić na podstawie (jak każdy pewnie) WŁASNEJ SUBIEKTYWNEJ wiedzy w danym temacie
Witam,
w oczekiwaniu na mojego Skodziaka (szkoda że to się wydłuża :evil: ) postanowiłem pomyśleć o zakupie opon zimowych i mam pytanko. Czy używając nieoryginalne felgi aluminiowe naruszyłbym warunki gwarancji?
to na tej zasadzie jak wkładasz kopiowaną płyte do napędu CD też je(warunki gwarancji) lamiesz
prawda jest taka, że jak zechcą ci coś udowodnić to zawsze znajdą- a jak ty będziesz próbował cos wyegzekwować ze swoich praw gwarancyjnych(wide przykłady kolegów z forum) to mogą cie spławić
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz