Panowie, przecież żarówki mżna kupić na każdej stacji benzynowej, ktoś przewiduje pad wszystkich naraz :?:
identyfikacja danych na podst.VIN
Zwiń
X
-
identyfikacja danych na podst.VIN
czy ktoś mógłby zdekodować dane na podstawie VIN mojej skody (mignęło mi w necie, że niektórzy na podstawie VIN podają dane , mi w dekoderze skody nie bardzo wychodzi, nalepka w bagażniku nieczytelna a książka została u właściciela za granicą razem z pudłęm części i odbiorę dopiero kiedyś tam w przyszłości będąc przy okazji..)sabakuto
-
-
Jeśli chcesz się czegoś więcej dowiedzieć na podstawie nr VIN, przebieg, naprawy, uszkodzenia itp, to z tego co wiem taka informacja kosztuje ok 50-100 zł. W tej chwili nie mam dostępu do gostka co to robi ale jeżeli Ci zależy to znajdę namiary na niego do końca tygodnia. 8)
Podaj mi nr VIN to Ci napiszę na PW co masz za wyposażenie.Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.
Komentarz
-
-
-
A ja proponuję jeszcze skorzystanie z
Dostęp na 1h kosztuje niecałe 4 euro. Ja pobrałem sobie PDF-a z szczegółowymi informacjami - jest tam pełne zestawienie zainstalowanych w aucie opcji. No i cena - 4 euro wydaje się niewygórowana - a można przy okazji sobie trochę poczytać. Aplikacja jest trochę kiepsko napisana - lepiej korzystać przy przeglądaniu stron z Internet Explorera. Mi w Firefoxie nie wszystkie opcje działały.
pozdr.,
Paweł
Komentarz
-
-
Opisy kolumn są po Polsku (można PL wybrać w profilu), ale same informacje w tabelkach już z opisem konkretnych parametrów są po angielsku. Dla mnie to akurat nie jest specjalny problem, ale jak ktoś zupełnie języka nie zna to może to sobie przerzucić przez jakiś google translator
pozdr.,
Paweł
Komentarz
-
Komentarz