witam mam problem z swiatłami stopu,dokladnie chodzi o to że niedawno zauważyłem że z trzech świateł stop pali mi się tylko to w klapie bagażnika a te w lampach śię nie palą,sprawdziłem żąrówki wyglądają na dobre,bezpiecznik tez ok no chyba że do lamp jest oddzielny niż do klapy ? dziwna sprawa.....miał ktoś podobny problem ?
witam mam problem z swiatłami stopu,dokladnie chodzi o to że niedawno zauważyłem że z trzech świateł stop pali mi się tylko to w klapie bagażnika a te w lampach śię nie palą,sprawdziłem żąrówki wyglądają na dobre,bezpiecznik tez ok no chyba że do lamp jest oddzielny niż do klapy ? dziwna sprawa.....miał ktoś podobny problem ?
najpierw to upewnij sie że żarówki są na 100% dobre a nie tylko wygladaja na dobre.
najpierw to upewnij sie że żarówki są na 100% dobre a nie tylko wygladaja na dobre.
Dokładnie tak - najpierw upewnij się (włóż nową). U mnie m-c temu zobaczyłem taki sam obrazek - świeciła tylko belka za szybą. Już wietrzyłem elektrykę, ale włożyłem nowe żaróweczki i wszystko się zatliło. Po prostu siadły razem. . Żarówki często przepalają się po dwie (oczywiście te, które świecą razem) - znaczy to, że równo się wykończyły, bo razem tyrały. Ja już miałem i tak, że siadały mijania/drogowe (prawa, lewa) w odstępie 1 dnia. Dlatego teraz nawet zapasy wożę po 2 sztuki.
Komentarz