Zakup Octavii 1.4 TSI nie od dealera tylko z Banku.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Jarek_wawa
    Rider
    • 2009
    • 283

Zamieszczone przez malgosk
    Witam wszystkich, a ja właśnie jestem po negocjacjach. Samochód odbieram za 2 tygodnie. Liftback, 1.4 TSI, metalik, ambiente, siatki w bagażniku, dywaniki, radio Swing, zimówki i alarm. Razem 68 kPLN w kredycie 50/50. Mam dziwne wrażenie, że przepłaciłem kilka tysiączków. Może mnie ktoś pocieszy? :-/ Konfigurator mówi: 73 kPLN + 1000 zł za zimówki
    To dobra cena ale, jeszcze trochę mógłbyś urwać
    Zamieszczone przez mr.scary
    Z jednej firmy dostalem oferte za 62500 brutto za czarne combi ambiente. Nie wiem na ile jest to powazna oferta.
    Pytanie co z alarmem,lakierem, radiem. Jeśli w cenie to bardzo dobra cena.
    Jeśli nie to "normalna" oferta.

Komentarz

• malgosk
      Ambiente
      • 2009
      • 148

Zamieszczone przez Jarek_wawa
      Witam wszystkich, a ja właśnie jestem po negocjacjach. Samochód odbieram za 2 tygodnie. Liftback, 1.4 TSI, metalik, ambiente, siatki w bagażniku, dywaniki, radio Swing, zimówki i alarm. Razem 68 kPLN w kredycie 50/50. Mam dziwne wrażenie, że przepłaciłem kilka tysiączków. Może mnie ktoś pocieszy? :-/ Konfigurator mówi: 73 kPLN + 1000 zł za zimówki
      To dobra cena ale, jeszcze trochę mógłbyś urwać
      Heh, tak myślałem. Trudno się mówi. Wydaje mi się, że szybko o tym zapomnę, jak usiądę za kierownicą. )

Automatyka to klocki LEGO dla dużych chłopców

Komentarz

• mr.scary
        Classic
        • 2009
        • 37

W cenie jest tylko lakier i nic wiecej. Standard ambiente.

Komentarz

• Jarek_wawa
          Rider
          • 2009
          • 283

Zamieszczone przez mr.scary
          W cenie jest tylko lakier i nic wiecej. Standard ambiente.
          Czyli + 2600 za radio i alarm to daje 65100. -3300 za kombi = 61800 gdyby to był liftback.
          Dobra oferta
          Lepsza tylko u kolegów z forum

Komentarz

• mr.scary
            Classic
            • 2009
            • 37

Mam nadzieje, ze koledzy z forum zaproponuje mi cos rozsadnego. Biore sie za sprzedaz Golfa

Komentarz

• lend
              Rider
              • 2007
              • 463

Za parę tygodni napiszę jak się prowadzi. Na razie jestem po jeździe próbnej dokładnie takim samym modelem. Byłem pod wrażeniem. Rozważałem jeszcze Kię ceed, ale odpadła po jeździe próbnej. Jednak Octavia ma to coś.
              Podobno przy kredycie są mniejsze zniżki w 50/50 chyba na starcie 2500zł zabierają.
              Ja za 1.4 TSI liftback,ambiente w metaliku,climatronic 2 strefy,swing,alarm,dywaniki,koło zapasowe - 62500zł , była opcja bez climatronica za 1600zł mniej.
              MÓJ SZKODNIK

Komentarz

• malgosk
                Ambiente
                • 2009
                • 148

Zamieszczone przez lend

Za parę tygodni napiszę jak się prowadzi. Na razie jestem po jeździe próbnej dokładnie takim samym modelem. Byłem pod wrażeniem. Rozważałem jeszcze Kię ceed, ale odpadła po jeździe próbnej. Jednak Octavia ma to coś.
                Podobno przy kredycie są mniejsze zniżki w 50/50 chyba na starcie 2500zł zabierają.
                Ja za 1.4 TSI liftback,ambiente w metaliku,climatronic 2 strefy,swing,alarm,dywaniki,koło zapasowe - 62500zł , była opcja bez climatronica za 1600zł mniej.
                Już poszedłem po rozum do głowy i się wycofałem z tej opcji. Będę miał to samo znacznie taniej i w dodatku w kredycie. Dzięki wszystkim za rady.

Komentarz

• karpecik
                  Rider
                  • 2004
                  • 279

A ja dzisiaj z Rzeszowa do Warszawy strzeliłem na kompie zużycie 5.1l/100km. Na DSG! I zasięg mi wywaliło 1030 km...

Komentarz

• malgosk
                    Ambiente
                    • 2009
                    • 148

Ufff.... w końcu moja furka stoi... na parkingu strzeżonym obok domu. To był zwariowany tydzień, ale udało się wszystko dograć, dzięki Danielciowi z salonu w Krakowie. Polecam kolegę. Solidna firma.

Co do jazdy do domu, do W-wy. Komp pokazał mi średnie spalanie 6,3 l/100km. Średnia prędkość to około 80 km/h, ale starałem się jechać około 100-110 km/h (2 osoby dorosłe+1 dziecko). Na razie przejechane około 360 km. Później postaram się dopisać więcej szczegółów z eksploatacji silnika TSI.

Komentarz

• Jac_ek
                      RS
                      • 2009
                      • 1733

Tez to mogę potwierdzić (odbierałem 19.11), odbiór u Danielcia w grodzie Kraka to czysta przyjemność, szybko i fachowo - tyle ze mój powrót do W-wy się wydłużył ;-) w sumie jakieś 600km , gdzie pierwsze 200km ze średnią 39 km/h (takie mamy super drogi w PL) później już było lepiej zakończyło się na 6.5 l/100
                      - O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD

Komentarz

Pracuję...