3 zagłówek ?
Zwiń
X
-
3 zagłówek ?
W związku z zaniechaniem sprzedaży mojej octy , muszę podrasować wnętrze :diabelski_usmiech . Brakuje mi 3 zagłówka z tyłu, a mój 7 letni synio siedząc w środku główkę ma zdecydowanie wyżej niż oparcie tylnej kanapy :cry: . Planuję kupić zagłówek + plastiki co wchodzą w oparcie i mocują go.
Pytanie - powie mi ktoś czy to się będzie trzymać kupy, czy w oparciu potrzebne są jakieś dodatkowe prowadnice do zagłówka, bo jeśli tak to muszę spasować.
Od pewnego czasu szukam na allegro i itp. oparcia z 3 zagłówkami, ( najlepiej ze środkowym pasem ) ale nic nie znalazłem w przyzwoitej cenie. I ostatnie pytanko czy oparcie kanapy z passata, golfa, leona, toledo będzie pasowało do octy ?
pozdro
Kupię kanapę z 3 zagłówkami lub zamienię moją z 2 na 3 z dopłatą
-
-
Re: 3 zagłówek ?
Zamieszczone przez tomi98I ostatnie pytanko czy oparcie kanapy z passata, golfa, leona, toledo będzie pasowało do octy ?
Po za raczej Passatem."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
djczas - taki miałem zamiar , ale na razie nic nie znalazłem
Purchawa - na fotakch widzę , że w stelażu są przygotowane miejsca na prowadnice zagłówka :niewiem .
Zastanawiam się czy nie zaryzykować i rozłożyć oparcie i sprawdzić, ale do tego potrzebny jest mi dobry picer czyli tapicer samochodowy k
Komentarz
-
Komentarz