tom2212, wezmę 1 brelok i 2 smycze, proszę o pw 8)
Skoda Music System 411
Zwiń
X
-
lookashECL, a czym nagrywasz? Ważne jest aby prędkość nagrania była jak najmniejsza ( max x8 a najlepiej x2, x4 ). Oczywiście może być też problem formatu CDDA ( CDAudio ) samej płyty ( zmień ustawienia programu nagrywającego lub wogóle cały program ).
A te nagrane przez Ciebie płyty chodzą w innych odtwarzaczach samochodowych ( najlepiej takich starszych, bez odczytu MP3 )?Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Nagrywam Nero Burning Rom max prędkością 4X. Robiłem test nagrałem 4 rożne płyty różnymi prędkościami 4X 16X 32X 52X i żadnej nie przeczytał. A kumpel ma radyjko starsze w Corolli to u niego każdą płytę czyta.
I o co tu chodzi?
Może są jakieś ustawienia w tym radiu, ale ja nie posiadam do niego kodu.Była Octa 90 w dizlu teraz jest Rapid w benzynie KONICHIWA... !!!
Komentarz
-
-
spróbuj nagrać u kumpla na innej nagrywarce - pamiętam czasy, nagrywarek CDRW z prędkościami max 12-16x, gdzie z ówczesnych LG działała połowa CD-Audio, z Teac'ów - 100%, niezależnie od prędkości wypalania
pamiętaj też zawsze o finalizowaniu zapisu (zamykaniu sesji) oraz nie wybieraniu multisesji i innych wynalazków
Komentarz
-
Komentarz