Dekielki do felg alu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • remiq3
    Classic
    • 2010
    • 11

Dekielki do felg alu

perzykt, zlituj się i poszukaj trochę na forum, bo było o tym setki razy.
  • Dareckif
    Drive
    • 2008
    • 93

Dekielki do felg alu

Witam

Zakupilem niedawno felgi aluminiowe do mojej octavki. Sa to ori od audi A3 16 cali piecio ramienne. A moje pytanie jest takie czy mozna dopasowac dekielki od felg skody?
    Załączone pliki

Komentarz

• mariobros
      Rider
      S_OCP Member
      • 2005
      • 551

Z doświadczenia wiem, że zakup oryginalnych dekielków do alufelg to co prawda nie mission impossible, ale trochę będzie kosztowało. Być może rozsądniejszym rozwiązaniem jest kupić pasujące dekielki (jakiekolwiek), a potem okleić to naklejkami z logo Skody (do kupienia choćby na allegro). Przy odrobinie staranności efekt będzie OK, no chyba, że masz charakter nieakceptujący rozwiązań "nieoryginalnych" - wtedy pozostaje kupić ori, koszt na allegro ok. 100PLN za komplet.
      Skoda Octavia Kombi II 2005r. 1.9TDI 77kW Elegance czerń magiczna - sprzedana...
      Renault Scenic III 1.4TCe 2010 - jest...

Komentarz

• Dareckif
        Drive
        • 2008
        • 93

Jesli chodzi o naklejki to moge je nakleic na te dekielki ktore mam przy felgach ale to ostatecznosc narazie sie rozgladam za ori skody mam czas do wiosny

Komentarz

• krzycho*
          Ambiente
          • 2009
          • 201

Ja kupiłem takie felgi i myślę, że nakleję na te dekielki od DEZENT-ów i będzie fajnie.
          Załączone pliki

Komentarz

• kenw
            Drive
            • 2007
            • 62
            • Octavia I (1U2)
            • ALH 1.9 TDI VP 90 KM

Dareckif, mam dokładnie takie same felgi. Kupiłem na allegro dekielki skody. Pasują, ale są trochę "płytsze" od oryginalnych audi i siedzą jakieś 5mm głębiej.

Komentarz

• maruh
              Classic
              • 2010
              • 5

Dołączę się do tematu, a może ktoś pomoże. Zakupiłem alufelgi z deklami vw a chciałbym je zamienić na dekielki skoda (tzn. kupić te do skody) na posiadanych vw są podane numery części do aut z grupy i w przypadku skody jest to numer 1U0 071 214. Może ktoś z Was spotkał się z tymi dekielkami? Byłbym wdzięczny za jakiś namiar. Sam przekopałem neta i nic rozsądnego nie znalazłem. Z góry dziękuję

Komentarz

• Cordi
                Drive
                • 2010
                • 92

Panowie zgłoście się do kolegi misiek^wro z tego forum i będzie po problemie

Komentarz

Pracuję...