turbo do ahf

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • czarnuch
    Classic
    • 2010
    • 7

turbo do ahf

dobra, nie mogąc doczekać się kontaktu mejlowego zadzwoniłem sobie na infolinię VW :lol:
    (nadmieniam, że od początku chodzi mi o silnik CCZ z passata) i uzyskałem "informację", że do tej jednostki VW ZALECA benzynę 98 oktanów, ale oczywiście można używać 95 licząc się ze spadkiem osiągów (nieznacznym oczywiście :szeroki_usmiech ), po prostu potwierdził to co mówili sprzedawcy i to co widnieje w tych ich świstkach.

ale, informację taką uzyskałem po pięciominutowej konsultacji pana informatora z tajemniczym kimś i była ona tak mglista oraz wyrażona niepewnym głosem, że po prostu odpuszczam już sobie ten temat, po prostu miałem wrażenie, że moja (nikła i powierzchowna) wiedza w tej kwestii wielokrotnie przewyższa wiedzę infolinii VW :lol:
    (strasznie się przestraszył, że miałby być może takiej informacji udzielić mi na piśmie)

wnioski są takie, każdy leje co chce a skoda do tego samego silnika ma inne zalecenia :lol:
    podziękował, szerokości, bajo
    czarnuch
  • marco1
    Classic
    • 2009
    • 31

turbo do ahf

Witam

Już niedługo będę zmuszony wymienić turbo.Czy założyć oryginalne czy może jest jakieś inne (wydajniejsze) które może posłużyć do uzyskania większych parametrów?

Komentarz

• kornat
      Rider
      • 2007
      • 578

Ja bym montował wydajniejsze z mocniejszej wersji

Komentarz

Pracuję...