Uważam ,że jest to wielka tragedia. Dla wielu jest to być może tylko sensacja , ale normalnie żal ich jako ludzi , żal ich rodzin , bo tylko można sobie wyobrazic co teraz przeżywają.
CZEŚC ICH PAMIĘCI
Niestety wczorajszej nocy jakiś życzliwy powiginał mi pióra areo. po ciemku dosć cięzko jest je ściągnąc pozatym nie bardzo wiem jak się do tego przyłożyć. Z tylnią posżło gładko natomiast przednia nie chciała zejść. Prosba o pomoc.
Musisz ustawić wycieraczki w pozycji serwisowej,czyli w pionie.Potem ramiona odchylić maksymalnie od szyby,pióra przekręcić na osi o 90 st.i zsunąć z ramion.
Moim zdaniem zdejmowanie wycieraczek nowego typu jest prostsze niż starego tylko oczywiście trzeba ustawić ramiona w pozycji serwisowej, czyli tak jak koledzy napisali po wyłączeniu zapłonu naciskamy dźwignię wycieraczek w dół. Funkcja ta jest aktywna chyba tylko chwilę po wyłączeniu zapłonu a nie cały czas i na to warto zwrócić uwagę.
U mnie po otwarciu drzwi kierowcy nie da się przełączyć wycieraczek w stan serwisowy, podobnie jak z elektrycznymi szybami - po wyłączeniu zapłonu działają dopóki drzwi kierowcy nie zostaną otwarte :roll:
U mnie po otwarciu drzwi kierowcy nie da się przełączyć wycieraczek w stan serwisowy, podobnie jak z elektrycznymi szybami - po wyłączeniu zapłonu działają dopóki drzwi kierowcy nie zostaną otwarte :roll:
U mnie po otwarciu drzwi kierowcy nie da się przełączyć wycieraczek w stan serwisowy, podobnie jak z elektrycznymi szybami - po wyłączeniu zapłonu działają dopóki drzwi kierowcy nie zostaną otwarte
jeżeli przy otwartych drzwiach kierowcy podasz na chwile napięcie i później wyjmiesz kluczyk to wycieraczki ci zadziałają przy otwartych drzwiach
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
fernando, no ale kluczyk wsadź do stacyjki i przekręć.
co do wycieraczek akurat zmieniałem parę dni temu i wykorzystałem patent kogoś z forum , nie pamiętam ,ale wielkie dzięki ..faktycznie zostało 110 zł w kieszeni na cukierki.. :szeroki_usmiech
Komentarz