No mam możliwość zwrotu. Na szczeście Gość spoko mowił ze fabia - octavia pasuje. No ale jednak nie bardzo Tak ze szuka mi do octavi jak nie znajdzie zwróci kaskę Gość spoko ! na szczęście
Auto jest podobno "niemrawe" wolno jeździ. To tyle mogę się dowiedzieć z opisu
"spece z ASO" zerkneli powiedzieli jej naprawa turbo 4000zł miedzy innymi dlatego chce sprzedać auto.
Podlacza VAG-a wybije za duze cisnienie doladowania na wolnych obrotach lub za male na wysokich i biora sie za wymiane turbiny na te lekko 4 kawalki. Faktem jest, ze moze byc cos innego zwalone i trzeba podlaczyc pod kompa i z wydrukiem myslec co robic. Turbine wraz z wymiana, mozna dorwac duzoooo taniej :wink:
Czy może przejechać się i zaobserwować objawy? Na co zwrócic szczególną uwage?
Dokladnie - trzeba zaczac od VAG-a.
Czy poza tym, ze ten samochod jest zamulony ma jakies inne objawy? Dymi na czarno, albo na bialo? Bierze olej? Sprezarka wydaje jakies odglosy?
[
Dokladnie - trzeba zaczac od VAG-a.
Czy poza tym, ze ten samochod jest zamulony ma jakies inne objawy? Dymi na czarno, albo na bialo? Bierze olej? Sprezarka wydaje jakies odglosy?
Wiec tak z nowych informacji auto dymi na czarno, czasem cała ta usterka ustępuje :?:
Więc może to jednak przepustnica?
Jak zdecyduje się na zakup to podjade do kogoś i sprawdze.
Wiec tak z nowych informacji auto dymi na czarno, czasem cała ta usterka ustępuje :?:
Więc może to jednak przepustnica?
Jak zdecyduje się na zakup to podjade do kogoś i sprawdze.
Wyglada na nieszczelnosc w dolocie - lapie notlaufa i traci moc dlatego usterka ustepuje - sprawdzil bym wszystkie przewody od turbo do IC do kolektora - jesli babka tak smiga juz 30 tkm to turbina i tak niedlugo bedzie szla na smietnik.
Komentarz