Pozdrowienia dla kierownika grafitowej OI HTB obtrąbionego wczoraj po 16 pod Biedronką na Szadkowskiego w Wawce, taki zamyślony, że musiałem nakrzyczeć żeby mnie zobaczył, bo na trąbienie nie reagował:-)
ETKA dla systemow x64
Zwiń
X
-
ETKA dla systemow x64
Witam!
Pytanie bardziej informatyczne, ale moze ktos mi pomoze:
Czy Etka dziala na systemach 64 bitowych?
Na laptopie mam Windows 7 x64 bit i niestety mam problemy z hardlockiem. Nie wiem czy robie cos zle, czy poprostu narazie nie idzie etki zmusic do dzialania.
Z gory dzieki za info.Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
-
-
a XP Mode próbowałeś ? jak nie to może VirtualBox
znalazłem artykuł o virtualbox-ie : http://www.chip.pl/artykuly/porady/2...tart:int=0&-C=O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
W XP mode nie idzie. Takze przy uprawnienaich administratora.
Gdzies czytalem ze idzei uruchomic hardlocka na x64. Na pebie jest w cholere wersji wiec jakbym mogl znac prznyjamniej wersje albo cus...Zostały mi czesci, po szkodniku:
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mr0cznyheretyk, uruchomiłem etke 7.2 na win7 x64 proff i ultimate przez xp mode. Jedno i drugie nie z wypalanej plyty ale z daemon tool'sa
Łapało to czasem lekkie zwiechy ale dało się sprawdzić co potrzeba
Sprobuje z wersja od Maicroft i dam znac jak poszlo!Zostały mi czesci, po szkodniku:
Komentarz
-
-
A wiec:
Wielkie dzieki dla kolegi Maicroft
Ta wersja etki ktora mi zapodal, nie wymaga zadnej instalcji. Wystarczy wypakowac pliki do wybranego katalogu.
Jest to coprawda wersja 7.0 a nie 7.2 ale wszystko dziala bez zarzutu. Nie trzeba kombinowac z trybami zgodnosci a tym bardziej z maszyna wirtualna!
Dla potomnosci: potwierdzam etka smiga na seven x64 home editionZostały mi czesci, po szkodniku:
Komentarz
-
Komentarz