Średnio mi się to podoba, lepiej zorganizuj napis 1.4 taki większy i po lewej stronie dopasuj, auto zbyt zdradza się. Jakby było niepozorne to tak.
OCTAWIA 1.9 AHF
Zwiń
X
-
OCTAWIA 1.9 AHF
WITAM KOLEDZY JESTEM NOWYM POSIADACZEM OCTAVKI W WERSJI LAURIN&CLEMENT I JUŻ SIĘ W NIEJ ZAKOCHAŁEM. AUTKO MA PRZEJECHANE 170.000 TYSIĘCY JEST KUPIONE OD PIERWSZEGO WŁAŚCICIELA . MÓWIŁ MI ŻE MOC JEST PODNIESIONA NA 130-140 KONI I TO MU ZROBILI W SALONIE . CZY TO PRAWDA????? OGÓLNIE JEST SUPER JEDYNA RZECZĄ KTÓRĄ MUSIAŁEM ZROBIĆ TO WYCZYŚCIĆ KIEROWNICĘ TURBINY BO SIĘ ZACINAŁA . CO SĄDZICIE O TYCH SILNIKACH I JAK SIĘ ZNIMI OBCHODZIĆ ŻEBY DOBRZE I DŁUGO SŁUŻYŁYU. POZDRAWIAM
-
-
Wojtek44, Jakbyś mógł, to wyłącz CAPS LOCK. Nie ma potrzeby pisać wielkimi literami pomijając w ogóle fakt, że jest to nie mile widziane.
Co do samochodu, to życzę przyjemnej eksploatacji :-) przebieg 170kkm to nie w kij dmuchał :-)Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
Przejrzyj forum a się dowiesz ->
Zamieszczone przez Wojtek44MÓWIŁ MI ŻE MOC JEST PODNIESIONA NA 130-140 KONI I TO MU ZROBILI W SALONIE .
Zamieszczone przez Wojtek44CO SĄDZICIE O TYCH SILNIKACH I JAK SIĘ ZNIMI OBCHODZIĆ ŻEBY DOBRZE I DŁUGO SŁUŻYŁYU. POZDRAWIAMW Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Co do PSJ to w googlach wpisz:
ecodriving PSJ
(napisałbym co to za skrót, ale tu się nie wyrażamy brzydko 8) )
A co do BOX'a:
BOX tuning TDI
Jak naprawdę będziesz miał problem, to z pewnością ludzie z forum pomogą, natomiast Twoje "problemy" to po prostu głód wiedzy, które forum OCP pozwoli Ci zaspokoić :-)Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
PSJ - Piz...ski Styl Jazdy - zwany inaczej Emeryt Style.
BOX - wpisz w szukajce bądź w google.pl i dowiesz się dokładnie.
Tematy o eksploatacji dotyczących między innymi PSJ:
Coś o BOXie:
W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
Komentarz