Jesli to mozliwe to prosba jak w temacie.
Zakladam ze pare osob sposrod Was dokupilo pokrowce i moze pomoc mi w wyborze.
chcialbym cos ladnego, trwalego i zeby kieszeni nie wydrenowalo
pojazd to O1 kombi - z tylu dzielone opoarcie i kanapa.
dzieki z gory.
kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
zapytaj w ASO..tam sa najtrwalsze.w feli mam-zadnych przetarc,ladnie wygladaja (napis felicja na srodku),wystarczy czasem uprac .. a do octy kupilem na allegro ..wyrzucenie kasy w błoto..
Ja właśnie dzisiaj odebrałam swoje pokrowce szytę na zamówienie. http://autopokrowce.com strona biedna bo dopiero podobno powstaje.
Sprzedają też na allegro.
W poprzednim aucie miałam podobne pokrowce i byłam bardzo zadowolona. Wytrzymały 6 lat w zasadzie w nienaruszonym stanie ( prane 1 lub 2 razy w roku ) i znalazły nowego właściciela wraz z autem. Materiał dobrze zszyty nie rozłaził się na szwach.
Dzisiaj zakładałam swoje nowe i powiem że bez problemu. Wszystko dopasowane. Materiał podszyty gąbką ( a nie taka zwykła szmatka ). Można się dogadać co chcesz i z czego. Tylko że te szyte na miarę wychodzą trochę drożej niż te już gotowe.
W O2 Fl kombi w zestawie: 5 zagłówków, przednie siedzenia ze specjalnymi boczkami na poduchy ( już nie takie dziury jak kiedyś szyli ) oraz wycięciami na kieszenie z tyłu, dzielona tylna kanapa, podłokietnik przód, podłokietnik tył, boczki przy dzwiach.
dzieki za podpowiedzi.
pamietam ze kiedys 'picasso26' pokazywal mi fajne grube pokrowce z allegro, ale niestety zapomnialem juz od kogo kupowal...
kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
rss, TUTAJ masz temat o pokrowcach, możesz śmiało kupić w firmie którą ja poleciłem. Tak jak opisałem w temacie są dobre a w porównaniu do tych z ASO, rewelacyjne. Jakby nie działał link to masz TU tego sprzedawcę. Gdybyś się na nie zdecydował to określ DOKŁADNIE jakie masz fotele, czy z poduchami, czy masz podłokietnik z tyłu, jak dzielona jest kanapa, jakie masz zagłówki przód tył.
Mnie uszyli w zakładzie krawieckim specjalizujacym się w szyciu pokrowców samochodowych, podjechałem wybrałem materiały z weluru (na gąbce) na drugi dzień były gotowe. Pracownik je fachowo nałożył, robota super fachowa, na kanapę dzieloną z półeczką, podokietnik, z tyłu na iparciach zameczki z dostępem do kieszeni, od półtora roku jestem zadowolony, koszt to 150 zł + 20 zł za nałożenie. Pozdrawiam.
Ten materiał nazywa się welur błysk. Są różne odcienie.
Za cały komplet szyty na miarę wyszło 350zł z montażem ale ja zakładałam sama.
Tylne oparcie mocowane na rzepy a reszta ma gumki i haczyki.
Zależy czego szukasz. Inne materiały są tańsze.
Ja wybrałam taki bo już go sprawdziłam.
Ja ich nie demontowałam tylko udało mi się wcisnąć tam końcówki. Jest na tyle mało miejsca że się nie ściągają podczas wsiadania i wysiadania - przynajmniej na razie.
Ale nie wiem jak je zdenontować, podobnie jak boczki przy oparciu kanapy z tyłu
Dzieki za odpowiedz a mozesz rzucic pare fotek jak to wyglada?boczki przy oparciu z tylu zdjolem sobie bez problemu tak jak tylna kanape tylko mam problem z oparciem
rss. Zerknij na stronę http://www.lugano.com.pl. Produkują pokrowce dla ASO różnych marek, żakardowe i welurowe. Używałem welurowe 7 lat i byłem zadowolony, zamawiałem przez internet.
Komentarz