Zamieszczone przez Maicroft
Warto Kupic 4x4
Zwiń
X
-
Warto Kupic 4x4
drodzy koledzy po fachu mianowicie przyszedl wkoncu czas na zmiane auta mialem na poczatku kupic sobie octavie tylko mam dylemat nie wiem czy warto znalazlem eden dosc ceikawy egzemplarz
i jak mozecie napiszcie cos co sadzicie o tym egzemplarzu, osobiscie w gre wchodzi tylko wersja L&K bo jestem zakochany w tym modelu:d i nawet bardzo mi pasuje ze to kombi potrzebuje duzego przestronnego auta i wygodnego przedewszystkim czytalem juz poro na temat 4x4 ale chce dowiedziec sie jeszcze wiecej jak wiadomo autko bedzie maialo 101ps wiec mysle w zupelnosci wystarczy i do tego skrzynia 6 wiec wszystko ok auto bedzie sluzylo jako dojazd do pracy ok 20km dziennie, czy mozecie powiedziec ok ilu taka bestia potrafi wypic?? dla mnie osobisie spalanie nie gra roli tyle ze konieczni musi to byc ropnik
czekam na jakies podpowiedzi z gory dzieki
-
-
Po pierwsze to do takich postów jest wątek w dziale giełda.
Po drugie to wg znanych mi specyfikacji w O1 nie było L&K z napędem 4x4.
Ta na ogłoszeniu to lepiej wypasiona wersja 4x4, co zresztą widać na fotkach. Moc podana w ogłoszeniu odbiega od prawdy - powinno być 74KW a nie 81kW. Silnik na pompowtryskach.
Do pełnej specyfikacji L&K brakuje m.in.: ESP, szyberdachu elektrycznego, ksenonów, jasnego dołu tapicerki, skórzanych boczków, okleiny tunelu środkowego, beżowych pasów bezpieczeństwa. Fotele powinny być jednolite kolorystycznie - pełna skóra lub skóra z alcantarą.
Komentarz
-
-
Oczywiście że warto!
Jak kupiłem O1 tylko dlatego, że miała 4x4. I tylko dlatego chciałem ją kupić. Po pierwszej zimie uznałem, że jest to super samochodzik do zimowej jazdy. Napęd sobie sprawnie radzi na ośniezonych drogach, zawias podniesiony nie grozi tarciem w koleinach, spalanie nie wiecej niż 8l po mieście, ostatnio na trasie do Krynicy i z powrotem zeszła mi na 5.6l czyli mało. Wóz bardzo udany, tak udany, że pomimo zakupu scouta nie sprzedają jej na razie, niech zostanie w firmie do wiosny. Ori przebieg niecałe 190kkm, stan techniczny tip-top, nic się z nią nie dzieje mimo, że zrobiła u mnie ok 50kkm.
Komentarz
-
-
Jak ma służyć na dojazdy do pracy to te 101ps wystarczy ale jak na coś więcej to dla mnie trochę mało biorąc pod uwagę że napęd też trochę bierze.Kupując następny samochód z napędem zdecydował bym się jednak na stały napęd ,spalanie średnie na baku 66l 850km do rezerwy ale mimo to i tak jestem
Komentarz
-
Komentarz