Zamieszczone przez blind_walker
Czy 1.4TSI Elegance kombi dostane gdzies jeszcze w tym roku
Zwiń
X
-
Czy 1.4TSI Elegance kombi dostane gdzies jeszcze w tym roku
Czy ktorys z kolegów orientuje sie czy gdzies w kraju dostane O2 FL kombi 1,4TSI w tym roku czy raczej musze myslec o przyszłym roku ?
dostalem ten samochodzik do pojezdzenia przez weekend z salonu i jestem pod wrazeniem
Jaka cene mozna za takie cacko wynegocjowac jak by ktos mi dal znac bylbym zobowiazany
-
-
Re: Czy 1.4TSI Elegance kombi dostane gdzies jeszcze w tym r
Zamieszczone przez hajdiCzy ktorys z kolegów orientuje sie czy gdzies w kraju dostane O2 FL kombi 1,4TSI w tym roku czy raczej musze myslec o przyszłym roku ?
dostalem ten samochodzik do pojezdzenia przez weekend z salonu i jestem pod wrazeniem
Zamieszczone przez hajdiJaka cene mozna za takie cacko wynegocjowac jak by ktos mi dal znac bylbym zobowiazany. pzdr Jarek
aktualnie: Octavia 1.6 TDI i Laguna III 2.0 dci
Komentarz
-
-
U mnie są napisz co cię interesuje na PWDOBRE OFERTY NA NOWE SAMOCHODY :SKODA ORAZ OPEL, KIA, FIAT, JEEP, PEUGEOT
INTER AUTO KRAKÓW tel.501056142
[email protected]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hajdiZamieszczone przez malgoskZamieszczone przez danielcioU mnie są napisz co cię interesuje na PW
Już miałem podpisaną umowę z olsztyńskim salonem, ale dzięki OCP jestem do przodu 4 koła. A z Danielem załatwiłem transakcję mailowo (i błyskawicznie). Odbiór był 21 listopada w Krakowie.
Komentarz
-
Komentarz