chyba nie glupie.
Chce powrocic do przerywacza kieronkow...jak go wymienic??
Zwiń
X
-
Re: Chce powrocic do przerywacza kieronkow...jak go wymienic
Cos tam kiedyś było, że szukanie nie gryzie (czy jakoś tak)!Zamieszczone przez MisiekoctaviaGlupia sprawa ale czy ktos moglby mi pomoc. Jak w najprostszy sposob wymienic ten przerywacz kieronkowskazow bo mu odwalilo. Czy ktos wie cos na ten temat?? Prosze o pomoc jak najszybciej. Z gory dzieks.
A tak wogóle to wyjmujesz włącznik awaryjnych, wywalasz do kosza i w zaistniały w ten sposób otwór wkładasz nowy włącznik/przerywacz. Czas operacyjny CA ok 2 minut.Jarek "Vinci"
Komentarz
-
-
Najprościej chyba jest (i najbezpieczniej żeby nic nie połamać) wyciągnąć radio a następnie wsadzić łapę do wnęki po radiu i wycisnąć ten wyłącznik. Droga trochę na około, ale jak ktoś jeszcze tego nie wyciągał to raczej nic nie uszkodzi.Zamieszczone przez MaicroftNajpierw ten plasticzek z gory jakos sie podwaza, a potem chyba po bokach sa zaczepy - nie pamietam juz :roll:Jarek "Vinci"
Komentarz
-
-
Re: Chce powrocic do przerywacza kieronkow...jak go wymienic
potwierdzam sposob naprawy.Zamieszczone przez pantolCos tam kiedyś było, że szukanie nie gryzie (czy jakoś tak)!Zamieszczone przez MisiekoctaviaGlupia sprawa ale czy ktos moglby mi pomoc. Jak w najprostszy sposob wymienic ten przerywacz kieronkowskazow bo mu odwalilo. Czy ktos wie cos na ten temat?? Prosze o pomoc jak najszybciej. Z gory dzieks.
A tak wogóle to wyjmujesz włącznik awaryjnych, wywalasz do kosza i w zaistniały w ten sposób otwór wkładasz nowy włącznik/przerywacz. Czas operacyjny CA ok 2 minut.
u mnie przydarzylo sie to po okolo 120kkmfuter
1.8T
czysta benzyna (bez LPG)
Komentarz
-

niesadzilem ze to takie proste. dzieki wielkie.pozdro
Komentarz