Purchawa, wiem ale chodziło mi o nalepke sorryże tak wyszło nie lubie jak ktoś coś chce a nie dołoży minimum wysiłku aby to zdobyć zawsze może sobie wydrukować ale to nie to co osobiście odebrać nalepke zgodzisz sie ze mną chyba sorry za Off Topic
AHF, AGR itd...
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
lec
AHF, AGR itd...
Czy ktos mnie może uświadomić co oznaczaja te skróty ? Google głupieje po moich pytaniach....
-
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=238 a szukanie za pomocą "szukaj" na forum nie gryzie jak słusznie zauważył MaicroftOctavia Ambiente (ICE) 1.6 i Octavia II FL ELEGANCE 1.4 TSI
Komentarz
-
-
Re: AHF, AGR itd...
Zamieszczone przez lecCzy ktos mnie może uświadomić co oznaczaja te skróty ? Google głupieje po moich pytaniach....
Trafilbys do tematu:
ISTOTNE TEMATY (FAQ, PORADY, WSKAZÓWKI, INFORMACJE, ITP.)
A nastepnie:
Tematy informacyjne:
1. Oznaczenia silników oraz skróty używane na forum
I wszystko byloby jasne :!: :twisted:"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
lec
Komentarz
-
Zamieszczone przez BioBogonNie ma różnicy w sprzęgle?"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
lec
ok, na allegro znalazlem takie ogłoszenie:
co to jest za wersja AGV ? gosc zrobil literowke czy po prostu tej wersji nie opisaliscie ?
Czy ktos z Warszawiakow mialby ew. czas zeby oblookac ten silniczek na miejscu ?
Komentarz
-
Zamieszczone przez lecco to jest za wersja AGV ? gosc zrobil literowke czy po prostu tej wersji nie opisaliscie ?
Moze zle odczytal U i napisal jako V i powinno byc AGU, ale wtedy to by byl 1,8T nie TDI.
Napisz do niego i niech sprawdzi dokladnie."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
lec
-
Nie bede zakladal nowego tematu bo problem podobny. Tacie sie posypal silnik wlasnie AGR. W gre wchodzi wymiana, i teraz pytanie. Czy do latwej bez stresowej wymiany nadaje sie tylko inny AGR, czy inne silniki typy rowniez. Jesli inne tez, to jakie??
A drugie pytanie, co wchodzi w sklad osprzetu?? skrzynia biegow, komp, sprzeglo, tak?? Cos jeszcze??Fabia Club Polska >>> www.FCP.pl
Komentarz
-
Komentarz