klimatyzacja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dude64
    Classic
    • 2010
    • 2

klimatyzacja

golibroda,
    Przewod poprowadzony jest od anteny poprzez otwor pod lewa tylna lampa plastikami obok siedzenia i pod plastikami lewego progu, miedzy podstopnica do gory i po nadkolu do radia.

Masa jest taka jak poprzez srube (gwint) dotknie do uchwytu anteny. Szczerze powiem ze nie dbalem o to nigdy (bo jak sie ma koniecznosc posiadania dobrej masy np w antenach na magnes gdzie na tym wlasnie magnesie jest gumowa nakladka zeby nie podrapac lakieru, a takie anteny wyciagaja SWR nawet 1.2). Moja antene udalo sie wystroic na SWR 1.1.

Tu masz fotki uchwytu - zrobilem sobie go z kwasowki (podobny mialem w poprzednim aucie)
  • superlasek
    Classic
    • 2009
    • 4

klimatyzacja

mam pytanie odnośnie klimatyzacji w oktawi I z climatronikiem. mam ją od 2 dni i nie badzo wiem jak ona działa a w instrukcji obsługi nie jest to dosc jasno napisane. o co chodzi z tymi trybami pracy AUTO i ECON?

Komentarz

• Remzi
      Classic
      • 2009
      • 6

ECON jest to zwykly nawiew powietrza jak w autach bez klimatyzacji (sprężarka wtedy nie pracuje) a AUTO to ustawiasz sobie temperature np:22 i nawiewy pracuja tak aby utrzymac ta temperature raz nawiew jest mocniejszy raz slabszy, wtedy tez masz najwieksze spalanie mozesz jeszcze po nacisnieciu 2 razy econ badz auto ustawic sobie manulana klimatyzacje ze to ty wybierasz z ktorego nawiewu ma leciec powietrze i jaka bedzie temperatura Może troche namieszałem ale ktos mnie zaraz napewno poprawi :P i sorry za błędy :P

Komentarz

• endryu
        RS
        • 2006
        • 3773
        • Octavia II combi (1Z5)
        • CAXA 1.4 TSI 122 KM

O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
        O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
        =================================================

Komentarz

• superlasek
          Classic
          • 2009
          • 4

dzięki wielkie

Komentarz

• zielony49
            Ambiente
            • 2009
            • 180

Ja cały rok jeżdze na AUTO, Klima osusza wnętrze samochodu, Pozdrawiam
            Dipol

Komentarz

• Wojtek44
              Classic
              • 2009
              • 23

Ja zacząłem kombinować z ECON i parowały mi szyby i szybko wróciłem do trybu auto. A tak poza tym to zalecana jest jazda właśnie na trybie AUTO ponieważ przedłuża on żywotność klimy a to spalanie troszkę większe można przeżyć

Komentarz

Pracuję...