kierunkowskazy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • żeglarz
    Classic
    • 2010
    • 1

kierunkowskazy

Widzę że masz prawnicze zacięcie
    Napisz mi jeszcze proszę, z czego dokładnie wynika, że to ja mam się szarpać z Wartą, a nie ASO, skoro przyjęło auto do naprawy bezgotówkowej.

Mam niestety dwoje wspólników, którzy wychodzą z założenia, że to ASO ma się sądzić z nimi. A nie chcę, by ich durny upór wpierdzielił mi firmę na minę w postaci zasadnego pozwu z ASO, jeśli tak jest.
  • Mazolka
    Classic
    • 2009
    • 2

kierunkowskazy

po kilku mignięciach zanikają kierunkowskazy

Komentarz

• blackrs
      RS
      • 2008
      • 4826
      • Superb II combi (3T5)
      • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

musisz wymienic przekaźnik tej co jest pod przyciskiem świateł awarynjuch. sam to zrobisz koszt przekaźnika ok 50 zł zamiennik 100zł oryginaj. 15 min roboty. pamietaj kliknij pomógł

[ Dodano: Czw 10 Gru, 09 19:49 ]
      aha radze zrobic w miare szybko bo z czasem nie beda wogule migały. dla pewnosci włacz awaryjne jezelli robi sie to co zkierunkmi to na bank to ten przekaźniczek u mnie tak było
      BYŁA o1 rs
      BYŁA o2 1.6
      JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• 2pac
        L&K
        S_OCP Member
        • 2007
        • 1476
        • Octavia I (1U2)
        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

blackrs, nie zawsze,

u mnie przerywacz w kierunkach szwankowal, ale awaryjki dzialaly normalnie,

oczywiscie recepta byla wymiana przerywacza ktory jest umieszony w module wlacznika swiatel awaryjnych

pamietaj ze sa dwa rodzaje, wiec kup odpowiedni

President Johnny II + President Florida/ ML-145
        O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
        OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport

Komentarz

• Mazolka
          Classic
          • 2009
          • 2

WYMIENIŁEM, działa dobrze, ale ja tylko wymieniłem przycisk bo był od audi, sprzedający powiedział,mi że różnią się tylko rodzajem przycisku.

[ Dodano: Sob 12 Gru, 09 21:55 ]
          Dziękuję za pomoc - miałem kilka usterek ale z tego co wnioskuję to wszystko po myciu skody wewnątrz, raczej nie powinno się myć wnętrza samochodu - wymienione części miały zawilgocone kostki.

Komentarz

Pracuję...