Hej,
zapewne robie bliźniaka dla jakiegoś tematu, ale szukajka znajdywała mi tylko tematy zwiazane z tykaniem kierunków.
Pytanie mam następujące: Jak zdemontować boczne kierunkowskazy?
Próbowałem podważać śruboketem, ale wydaje mi się, że zaraz sie połamią.
Przepaliła mi się zarówka, wypadąłoby wymienić
Wiec pytam
ps. awaryjnie zamówiłem juz nowe DYMIONE (że niby tuning) kierunki, gdybym w przypływie agresji wyrwał te :diabelski_usmiech
Kiedyś gdzieś na forum wyczytałem że podobno trzeba je od wewnątrz wyciągnąć. Czyli maska do góry i tam podobno trzeba grzebać. Ale nie jestem tego pewien w 100% więc jak co to ktoś mnie poprawi :wink:
[ Dodano: Pią 11 Gru, 09 18:06 ]
Ooo już wyczytałem, że dobry dostęp jest przy odkręceniu nadkoli :wink:
Nie chce mi się iśc do samochodu, ale wydaje mi się że od strony nadkola koło reflektora śruba która nalezy odkręcic, potem kierunek wyjdzie do przodu.
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Nie chce mi się iśc do samochodu, ale wydaje mi się że od strony nadkola koło reflektora śruba która nalezy odkręcic, potem kierunek wyjdzie do przodu.
Kolegs pytał o kierunki boczne.Zresztą ktoś mu już odpowiedział pisząc o dostaniu się do nich od strony nadkola.
od góry wkręt Tx 25+ od wewnętrznej strony kierunku są dwa listki z tworzywa(wchodzące w reflektor), które trzeba odgiąć i kierunek wyjmiesz bez problemu
www.k-mot.pl
Specjalizacja VAG, inne marki też naprawiam.
Autoholowanie.
Robert Kulma
Jutro będę grzebał, tak czy inaczej auto wchodzi na warsztat. Łożysko w lewym kole się skończyło, a i przy okazji wkońcu pójdzie na glebę :diabelski_usmiech
Pytam bo myślałem, że może trzeba je jakoś przekręcić czy podważyć.
Czyli trzeba od wewnątrz złapać ręką, ścisnąć i wypchnąć na zewnątrz
Dokładnie
Zamieszczone przez cycek
Łożysko w lewym kole się skończyło
Ja dziś wymieniałem :|
A jak pójdzie na glebe to może zaopatrz się w met osłone miski. Ja po założeniu zimówek 15 to przycieram niekiedy na jakiejś koleinie :P
Komentarz