Najlepiej zobaczysz to majac auto na kanale, od razu bedziesz widzial czy pompa cieknie.
Ukradli, a takie ładne byli
Zwiń
X
-
Ukradli, a takie ładne byli
Dzisiaj pod Akademią Medyczną zajumali mi cztery kołpaki oryginały z mojej skodziuni. Myślę że złodziejowi łapy uschną. Jakie polecacie inne fajne kołpaki, bo na ori szkoda kasy jak znowu jumną.http://emmu.pl
----------------------------------------------------------
W końcu robi się to, co się lubi.
-
-
Były przymocowane i nic nie dało.http://emmu.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrsa tu kołpaki kradna.
nie to co w stolycy :evil:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrszadjecocty oklejonej na miescie nie widziałem
było do gdyni podjechać- mysmy dziś z jago7270 minispota na stacji robiliśmy :diabelski_usmiechprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Ja mam alumy jedne na lato drugie na zimę .
[ Dodano: Wto 15 Gru, 09 21:33 ]
A kup takie tanie do tego cztery naklejki z logo skody i za 50 zł masz 4 szt oryginalne. :diabelski_usmiech.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrso wdzisz ja tu u was 3 dzien wdlegacji siedze i mysle tak spokojnie elegancko sie jeździ ludzie kulturalni wpuszczaja z podporzadkowanej a tu kołpaki kradna.Zamieszczone przez piotrek_gdyno ale wpuszczają z podporządkowanej :diabelski_usmiech
A temu, kto zapierdzielił kapsle :zastrzelicpozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrso wdzisz ja tu u was 3 dzien wdlegacji siedze i mysle tak spokojnie elegancko sie jeździ ludzie kulturalni wpuszczaja z podporzadkowanej a tu kołpaki kradna.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Żyjemy w takim dziwnym świecie, że o odbiorze octy sam chyba wystawię kołpaki na allegro, a kupię nowe nieoryginalne. Bo jak ja tego nie zrobię, to zrobi to jakiś inny pacan spod ciemnej latarni... Dziś niestety nic nie daje zabezpieczanie opaskami, czy nawet grawerowanie na gorąco spodów - bo i o tym słyszałeem (o tym złodziej się dowie, że nie zarobi, gdy już ukradnie - choć przynajmniej jest trochę stysfakcji z tego :evil: ). Ale pniekąd winę za to ponoszą sami producenci au, którzy za kawałek plastiku na koło warte 10 zł żądają 80 zł....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pstrykaczmi niedawno ukradli wkład lusterka, kosztujący dwadzieścia pare złociszy
Jak by za każde 5 zeta szkody skuli i ziemie równać poda autostrady posyłali o chlebie i wodzie, to nie trzeba by było autka nawet zamykać na ulicy.
Zamieszczone przez krzysiek1974Ale pniekąd winę za to ponoszą sami producenci au, którzy za kawałek plastiku na koło warte 10 zł żądają 80 zł....pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Całkiem ładne wręcz powiem że super. Tanie i ładniejsze jak ori.http://emmu.pl
Komentarz
-
-
Pod Akademią... feralne miejsce. Ludzie z 3city wiedza o co chodzi. Lat temu kilka wywalili mi tam szybe pasazera w nowej Skodzinie i zawineli radyjko. Przy okazji pourywali czujniki od alarmu.
Na szczescie czasami zdarza sie i tak.[1] Octavia Kombi 1.9TDI, 2001, 81kW [110KM], AHF,
[2] Octavia 1.9TDI, 2004, 81kW [110KM], ASV,
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrsdokladnie ale serio kultura jazdy mnie zadziwiła naparwde na wysokim poziomie. tylko cos zadjecocty oklejonej na miescie nie widziałem
Byłem tam przez weekend u Brata i miałem jeszcze 2 takie nieprzyjemne przypadki.
Komentarz
-
Komentarz