Ja też będę z Pawłem gdziekolwiek będzie spontan
1,4 mint - 2009 FL nakladki progowe
Zwiń
X
-
No i super!!!
Przy zakładaniu, przyklejaniu -prawdopodobnie na taśmę dwustronną- najpierw oczyść dokładnie miejsca gdzie chcesz je przykleić, a potem wymierz ,oznacz miejsca po obu stronach auta tak aby było symetrycznie.
Na progach nie ma jakichś dokładnych punktów orientujących , mocujących i później może się okazać np że te z prawej przykleiłeś o kilka mm do przodu lub do tyłu w porównaniu z drugą stronąO II fl kombi elegance
Komentarz
-
-
Wlasnie jeszcze nic - listwy i mate do bagaznika wycyganilem razem z autem. Waham sie z listwami progowymi- fajne by byly takie czesciowo plastikowe a czesciowo metalowe. Boje sie ze takie cale metalowe moga przegami niszczyc lakier. A podlokietnika nie chce , bo jestem bardzo wysoki i jak sie przymierzalem do Octavii z podlokietnikiem to siedzialem jak Quasimodo - wykrzywiony na lewo bo mi podlokietnik tylko przeszkadzal. Tak sobie fantazjuje ze fajnie by wygladaly takie naklejki aluminiowe na gumy szyb bocznych (cos jak w Suberbie) , ale na allegro nic takiego nie znalazlem.
Komentarz
-
-
Slawek_2005-S1,
zobazc na alegro te listwy - orginał: http://www.allegro.pl/item840479183_...ctavia_ii.html
a różnica w cenie tylko 20 zeta.
Sam akowe dokupiłem i fajnie to wygląda, bo te matalowe.... jakoś mi nie pasują.
Są też dostępne ORI plastikowo - matalowe ale tu cena waha sie w okolicach 3 setek.
Pozdrawiam,
AdamByła Octavia II (Combi) 1.9 TDI PD
Był Rapid 1.4 TDI-CR
Poprzednio także Fabia II Combi 1,4 16V
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Slawek_2005-S1Witam - doposażam mego minta i chcę kupić nakładki progowe. Znalazłem parę na allegro (przykład poniżej) - ale może ktoś ma jakieś doświadczenia i może coś polecić.
http://www.allegro.pl/ite...a_ii_ii_fl.html
Zamieszczone przez endrjuA podlokietnika nie chce , bo jestem bardzo wysoki i jak sie przymierzalem do Octavii z podlokietnikiem to siedzialem jak Quasimodo - wykrzywiony na lewo bo mi podlokietnik tylko przeszkadzal.
Komentarz
-
-
Re: 1,4 mint - 2009 FL nakladki progowe
Zamieszczone przez Slawek_2005-S1Witam - doposażam mego minta i chcę kupić nakładki progowe. Znalazłem parę na allegro (przykład poniżej) - ale może ktoś ma jakieś doświadczenia i może coś polecić.
http://www.allegro.pl/item836689444_..._ii_ii_fl.html
Komentarz
-
-
- lans ze znaczkiem OCP na listewkach bardzo mi się podoba :lol: , plastikowe też są fajne tyle tylko że w moim poprzednim aucie (skoda fabia) też miałem takie chromowane i nic się z tym nie działo (przez 8 lat) - wiec raczej kupie metalówki. :lol:
- naklejki aluminiowe na gumy szyb - to może być fajny pomysł pod warunkiem że będą dobrze wykonane :roll: - jeżeli znajdziesz jakieś fajne dobrze wykonane to daj znać
pozdrawiam wszystkich i życzę wesołych świąt
Komentarz
-
-
Witam serdecznie,
czy możecie mi powiedzieć czy w Skoda Octavia 2, wersja Mint można zamontować oryginalny podłokietnik? gdzie taki kupić i czy montować samemu czy w serwisie?
Druga sprawa to brak oryginalnego radia w wersji Mint. mam dokupione radio Pioneer ale całość wygląda bardzo nieestetycznie. Półka pod radiem jest przydatna ale czy można dołożyć jakąś ramkę wokół tej "dziury" która powstała po wyjęciu zaślepek i zamontowania dokupionego radia?
z góry dziękuję za pomoc.
pozdr.
Pan Majorpozdrawiam
Pan Major
Komentarz
-
-
kross12
Komentarz
Komentarz