Jak już wcześniej wspomniałem, dostałem dane na temat serwisu na telefon po podaniu numeru VIN i rejestracyjnego. Powiedziałem, że chce kupić to auto i nie było problemu, wszystko zgadzało się z tym co powiedział sprzedający. No chyba że dogadał on się z całym serwisem, ale to chyba niemozliwe, a i ja na pierwszym przeglądzie nie miałem żadnej przykrej niespodzianki.
Nowy RS juz do kupienia.
Zwiń
X
-
Nowy RS juz do kupienia.
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEMTagi: Brak
-
-
Zamieszczone przez Dig DugOsiagi ma za to niesamowite. Superbem i Passatem tak nie pogonisz - kg dadza o sobie znac. Jakby cena byla nie duzo wyzsza od 2.0 TDI, to by bylo calkiem super, a tak 16 tys to troche jest.
Niemniej smakowity kasek. k
Octa RS masa 1475 kg (kombi 1490) do setki 7,3 (7,5)
Wiec Passat ciezszy jest o 60 kg, czyli o mase 1 chudego pasażera Sadze ze w praktyce rożnica w osiagach nieodczuwalna. Wolalbym Passata. Gdyby ta Octa kosztowala tak ok 95 tys to bylaby niezla cena. Zwlaszcza, że Jetta 2.0T (200) Sportline kosztuje 93 tys...
Choc faktycznie RS wyglada rasowo, ale to tylko kwestia zderzaka i duzych felg.Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Jaja sobie robia z tymi cenami . Kazde nastepne auto ma napkowane wiecej wyposazenia wcale nie adekwatnie do ceny.Powinno byc taniej a jest drozej.W dodatku w tej cenie to lepiej paska. powodzenia w spzedazy jak nie dostana w dupe od klienow to sie nie naucza.nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjne przebieg 273 tyś
Komentarz
-
-
tak, drogo, ale z drugiej strony jezeli mozna skonfigurowac fiata pande tak zeby kosztowal okolo 70 tys (bez nawigacji) to ja wymiekam.
problem nie lezy w cenach, tylko w tym, ze za malo zarabiamy.
pzdr!saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaWlasnie, za malo zarabiamy, bo gdyby bylo mnie na nia stac, to bym ja poszedl i kupil. Nawet dzis.
Tylko daltego, ze to RS i mi sie podoba.Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez perfexNAwet dzis... hmm, i nie rozwazalbys np. nowego Focusa ST z 5 cylindrowym silniczkiem 225KM, super kubelkowymi fotelami i porzadnym zawiasem? Kosztuje 105..."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
Komentarz