a moja octawka była kupiona w pazdzierniku 2003' wersja elegance ASZ z ksenonem w cenie 80.500 pln (combi) :lol:
Na gwarancji wyminili mi 1 amortyzator
Zwiń
X
-
Na gwarancji wyminili mi 1 amortyzator
Zauwazylem plame pod autem lalo sie z amora . Auto mialo przejechane 11tys .
Bylem w kurzony bo auto mialo 2,5 miesiaca ale wyminili odrazu tylko ,ze 1 amor czy powinni wymienic 2?
Pytanie numer Uno . Czy zamek drzwi mozna zaslepic tak jak jest to z tylu a u mnie tez z prawej strony tym czarnym plastikim(pomalowanym).nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjne przebieg 273 tyś
-
-
Z zasady się wymienia 2 amory, żeby tak samo się zużywały, ale pewnie przy tak małym przebiegu różnica będzie nieznaczna. Musiał się jakiś mega wadliwy trafić, że tak szybko popuścił.
Pytanie uno 2 było wałkowane tzn. bez kombinacji zakupić klamkę lewą (pasażera) z wersji Octavi do ruchu lewo stronnegoLeon FR 2.0TDI 170KM
Komentarz
-
-
gdzies w ksiazce czytalem ze nie wazny jest przebieg
nie dopuszcza sie wymiany pojedynczego amorka
zawsze wymienia sie 2
kiedys w passacie kupilem monrou(czy jakos tak sie pisze ) swoja droga nie polecam nikomu
po przejechaniu moze 2kkm jeden zaczal mi sie dziwnie zachowywac
pojechalem do zakladu gdzie je kupilem i wymienilem
i choc przebieg maly bez dyskusyjnie wymienili mi 2 choc nawet ich o to nie prosilem
jak ich zapytalem po co ten drugi skoro sprawny oni odpowiedzieli ze inaczej nie mozna
ja bym nie popuscil :wink:
Komentarz
-
-
Sprytne z tą klamka.
k U mnie najpierw mierzyli tłumienie. Najwazniejsze ,ze zminili odrazu ale nie wkładaja takich samych amorow z wygladu tylko bez znaku skoda Sachsanowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjne przebieg 273 tyś
Komentarz
-
Komentarz