gwarancja,antena,olej...!!!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lisiaczek
    Ambiente
    • 2006
    • 210

Oglądając inne ogłoszenia w sieci, zwróciłem uwagę na kierownicę i w większości ogłoszeń Octavki miały przebarwione kiery. To chyba oznacza że TTTM k
  • NICO
    Ambiente
    S_OCP Member
    • 2005
    • 146

mam kilka pytan . mam przebieg 1700km i chce wymienic olej (na wiosne chip) na jaki najlepiej? szykuje mi sie demoztaz anteny orginalnej i na to miejsce idzie antena -radio i cb- sa jakies problemy w O2 z taka zamiana ?(chodzi mi oto zeby najmniej zdewastować)???? i ostatnie----- zgłaszałem podczas odbioru auta 2wie usterki czas jaki ma skoda na załatwienie reklamacji to 30 dni ------ co moge zadac po upływie tego czasu (moze ktos przez to przechodził) ---------jutro własnie sie wybieram do salonu!!! DZIEKI.
    2.0tdi(seria nie seria) E100..

Komentarz

• mariobros
      Rider
      S_OCP Member
      • 2005
      • 551

W moim przypadku...

...wymienili w ASO na TO. Nie wiem, co o tym oleju sądzić, ale specjalnie nie miałem wyboru, bo polecili mi albo ten, albo jakiś inny, o którym usłyszałem tyle, że jest gorszy... :roll:
      Skoda Octavia Kombi II 2005r. 1.9TDI 77kW Elegance czerń magiczna - sprzedana...
      Renault Scenic III 1.4TCe 2010 - jest...

Komentarz

• djczas
        RS
        • 2005
        • 9612

NICO, co do oliwy to motul jesli chodzi o antene to nie ma problemu dobry monter zrobi to tak że nie bedzie śladu. Morzesz ubiegać sie o zminiejszenie ceny i oddanie cześci pieniedzy z powodu tych usterek lub zwroty pieniedzy ale wtedy oddasz auto i bedziesz musiał kupić nowe

Komentarz

Pracuję...