żarówki Osram...

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bartek_pulawy
    Ambiente
    • 2010
    • 122

żarówki Osram...

znowu przejeżdżałeś zestawem i nie trąbiłeś?? :P
  • strazakp
    Elegance
    • 2008
    • 819
    • Octavia II (1Z3)
    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

żarówki Osram...

witam,
    od ponad roku używam żarówek osram night breaker i muszę powiedzieć że jestem zadowolony. Padła mi dziś jedna z nich i muszę kupić nowe. Widzę że w ofercie są jakieś nowe osram cool blue xenon look. Czy ktoś z Was używał już tych drugich i czy są dobre a może i lepsze od night breaker???
    strazakp

Była O1 1.9 tdi 110KM ASV 2001r. - służyła mi dzielnie 6 lat.
    Jest O2 1.4 tsi, 156KM/260Nm (podobno), CAXA, 2009r.

Komentarz

• Big
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 6389

strazakp, kłania się opcja SZUKAJ !!! Na forum jest już baaaardzo obszerny wątek dotyczacy żarówek. Wysil się trochę i go poszukaj, bo nie ma sensu zakładac kolejnego watku o tym samym.
      Czarny Elegance

Komentarz

• strazakp
        Elegance
        • 2008
        • 819
        • Octavia II (1Z3)
        • CAXA 1.4 TSI 122 KM

wiem że był juz poruszany wiele razy wątek żarówek i wiem że osram night breaker były chwalone przez wielu z forumowiczów dzięki temu i ja się zdecydowałem na ich używanie. Ponieważ muszę kupić nowe i pewnie kupie takie same to chciałbym się dowiedzieć cos o tych osram xenon look...czy są lepsze?
        strazakp

Była O1 1.9 tdi 110KM ASV 2001r. - służyła mi dzielnie 6 lat.
        Jest O2 1.4 tsi, 156KM/260Nm (podobno), CAXA, 2009r.

Komentarz

• Big
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 6389

Zamieszczone przez strazakp
          Ponieważ muszę kupić nowe i pewnie kupie takie same to chciałbym się dowiedzieć cos o tych osram xenon look...czy są lepsze?
          A to nie mozna tego pytania zadac w watku o zarównach ??! Tym sposobem wszystko byłoby w jednym miejscu i kolejny zaiteresowany forumowicz nie musiałby przeglądać kilku wątków aby odszukać odpowiedzi na nurtujace go pytanie.
          Czarny Elegance

Komentarz

Pracuję...