Założenie instalacji LANDI

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Tomek_KS
    Classic
    • 2006
    • 7

No cóż kolejny spocik za nami... Było bardzo miło i śmiesznie zwłaszcza jak wszystkim nam znany dj leżał na torze w kręgielni, bo go kula nie chciała puscić:P Szkoda tylko, że nie mogłem dłużej zostac :cry: nadrobię następnym razem. Podziękowania dla FCP za zaproszenie, przybyli miażdżącą ekipą, trzeba z nich wzór brać... jas191 w końcu drugi lajkonik na spotach się zjawia, miło było poznać :lol: Jak ktos ma ochotę na fotki lub film z dj w roli głównej to wyslę na maila a tu dam tylko próbkę :diabelski_usmiech
  • Listek
    Drive
    • 2005
    • 81
    • Octavia II (1Z3)

Witam, mam zamiar założyć instalację LANDI RENZO sekwencja do silnika 1.6 AKL 100KM, czy może ma ktoś jakieś doświadczenia z taką instalką no i czy warto.

Pozdrawiam
    OCP o/Jaworzno

Komentarz

• tomi98
      Rider
      • 2004
      • 564

cześć, mam taką instalkę w 1,6 75ps AEE od czerwca 2004 - rewelacja , do tej pory zero problemów ( oby tak dalej ) przejechałem 33000km i spoko, tylko obowiązkowe przeglądy po 1000km, 15000km i 30000km. Dodatkowo chyba dwa razy byłem na regulacji i jest dobrze.
      Uważam, że jest bardzo dobra instalacja, ale najważniejsze jest to aby zakład w którym będziesz montował gaz nic nie spartolił, bo wtedy nawet najlepsza instalka nie pomoże.
      pozdro

Komentarz

• borut
        Rider
        S_OCP Member
        • 2005
        • 299

NIe wiem jak landi, ale ja mam w 1.8 T VSI PRINS - nie czuje ze jade na gazie i ze sie przelancza - pracuje jak benzyna - mam nadzieje ze jeszcze dlugo bedzie ok... i popoeram poprzednika - wybierz dobry, polecony warsztat nawet gdyby mialo byc 200 pln drozej - naprawde warto