No cóż kolejny spocik za nami... Było bardzo miło i śmiesznie zwłaszcza jak wszystkim nam znany dj leżał na torze w kręgielni, bo go kula nie chciała puscić:P Szkoda tylko, że nie mogłem dłużej zostac :cry: nadrobię następnym razem. Podziękowania dla FCP za zaproszenie, przybyli miażdżącą ekipą, trzeba z nich wzór brać... jas191 w końcu drugi lajkonik na spotach się zjawia, miło było poznać :lol: Jak ktos ma ochotę na fotki lub film z dj w roli głównej to wyslę na maila a tu dam tylko próbkę :diabelski_usmiech
Założenie instalacji LANDI
Zwiń
X
-
cześć, mam taką instalkę w 1,6 75ps AEE od czerwca 2004 - rewelacja , do tej pory zero problemów ( oby tak dalej ) przejechałem 33000km i spoko, tylko obowiązkowe przeglądy po 1000km, 15000km i 30000km. Dodatkowo chyba dwa razy byłem na regulacji i jest dobrze.
Uważam, że jest bardzo dobra instalacja, ale najważniejsze jest to aby zakład w którym będziesz montował gaz nic nie spartolił, bo wtedy nawet najlepsza instalka nie pomoże.
pozdro
Komentarz
-
-
NIe wiem jak landi, ale ja mam w 1.8 T VSI PRINS - nie czuje ze jade na gazie i ze sie przelancza - pracuje jak benzyna - mam nadzieje ze jeszcze dlugo bedzie ok... i popoeram poprzednika - wybierz dobry, polecony warsztat nawet gdyby mialo byc 200 pln drozej - naprawde wartoPowered by VSI PRINS
Komentarz
-
-
No to ja też wrzucę trzy grosze.
Przejechałem 30tys km na lpg - BRC Sequent24 - i jestem zadowolony. Po wymianie wadliwych wtryskiwaczy (początkowe problemy opisane na forum)mauto śmiga aż miło. Polecam i potwierdzam zdanie kolegów - dobry warsztat to podstawa.WORK: Mondeo Titanium
FUN: TypeR ver.IV
Komentarz
-
Komentarz