Do osiągnięcia :twisted:
silnik 1,9 tdi 101km
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Re: silnik 1,9 tdi 101km
Zamieszczone przez MARIUSZ-R:diabelski_usmiech Octavia 101 km która jechała na bemowie 17.09 .po zdięciu głowicy widok był powalający , urwany zawór uszkodzona glowica i tłok co było przyczyną, przyznam się, że jest tam kozacki program :lol: :lol:MARIUSZ ROBAK
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MARIUSZ-R:diabelski_usmiech Octavia 101 km która jechała na bemowie 17.09 .po zdięciu głowicy widok był powalający , urwany zawór uszkodzona glowica i tłok co było przyczyną, przyznam się, że jest tam kozacki program :lol: :lol:MARIUSZ ROBAK
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MARIUSZ-R:diabelski_usmiech Octavia 101 km która jechała na bemowie 17.09 .po zdięciu głowicy widok był powalający , urwany zawór uszkodzona glowica i tłok co było przyczyną, przyznam się, że jest tam kozacki program :lol: :lol:152 KM/342,8 Nm
ARL, FMIC, dostroił Masters Tuning
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MARIUSZ-RJestem autorem tego auta i chyba przesadziłem z mocą :?: nie wiem to auto w seri ma 101 PS"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Ojojoj, no to poszliście baaaaaardzo szerokutko :lol:
No cóż, czego nie robi się dla dobrego wyniku na ćwierć mili :wink:
Pozdrawiam
[ Dodano: Pon Gru 05, 2005 10:08 pm ]
Zamieszczone przez MARIUSZ-RMyśle że na 1 MAJA uda mi się zrobic jeszcze mocniejŻycie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
Witaj Mariusz-R na forum. Ciesze sie, ze mozemy dowiedziec sie u zrodla czegos o Twoim samochodzie, bo wzbudzil on nasze zainteresowanie po zawodach na Bemowie.
Mam do Ciebie goraca prosbe na poczatek. Jesli juz piszesz, to wysil sie prosze troche.
Mile widziane bedzie troche wiecej informacji na temat Twojego samochodu, Twoje uwagi, problemy, itd.
No chyba, ze to tajemnica, ale wtedy chyba nie zakladal bys tego tematu, prawda?TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TymonOjojoj, no to poszliście baaaaaardzo szerokutko :lol:
No cóż, czego nie robi się dla dobrego wyniku na ćwierć mili :wink:
Pozdrawiam
[ Dodano: Pon Gru 05, 2005 10:08 pm ]
Zamieszczone przez MARIUSZ-RMyśle że na 1 MAJA uda mi się zrobic jeszcze mocniejMARIUSZ ROBAK
Komentarz
-
Komentarz