Ja jakoś nie mogę się skontaktować z elemenateur ...
Pisałem chyba 3 wiadomości PW.
Jak znajdziesz czas to podeślij mi ofertę oleju motula syntetyk (jakiś dobry) do tego płyn hamulcowy i zestaw wszystkich filtrów - Skoda Octavia 1.9 tdi AGR 2001r.
Pozdrawiam.
jutro hurtem odpowiem na wszystkie wiadomości, miałem pracowity weekend.
A Ty krajanie jeśli pochodzisz z Lubina to dostaniesz oleje + filtry z dostawą do domu
Witam.
Noszę się z zamiarem zakupu maty podgrzewanej. Zimno się zrobiło. Byłabym bardzo wdzięczna z opinie. Szczególnie chodzi mi o czas jej nagrzewania. Moja droga do pracy wynosi od 5 minut (jak mam światła ) do 30 minut (jak pośnieży lub są korki :cry: ). Czy przy takim czasie mata nagrzeje się co by mi odwłoczek nie marzł? http://www.kropsik.com.pl/?p=productsMore&iProduct=70 znalazłam takie coś. Ma masażer, czy jest sens go kupować sama mata grzejna jest tańsza o połowę. Poza tym zastanawiam się czy jakiś idiota dla tej głupiej maty szyby mi nie rozwali, choć możne to już nie te czasy.
W każdym razie będę wdzięczna za wszelkie opinie i sugestie
Jeszcze jedna kwestia, czy mogę bezkarnie podłączyć to "to" do gniazdka zapalniczki 12 v, pobiera 35 w - bezpieczników mi od tego nie powywala?
Używam podobnej (bez masażu) maty już trzecią zimę. Rano jak wyjeżdżam z garażu to nie jest potrzebna, ale po pracy o 16-tej jak wsiadam do zimnego auta to pierwszą rzeczą jaką robię to ją włączam. Wystarczy kilka minut 3-4, a już miłe ciepełko czuć po plecach. Po 5-10 minutach ją wyłaczam. Fotel i sama mata trzyma ciepło jeszcze przez dłuższy czas aż zaczyna dochodzić ciepło z nagrzewnicy. Aha, złożyłem ją na pół, tak, że grzeje tylko w plecy. Ogólnie jestem z niej zadowolony, ale wiadomo- ori fotele z grzaniem byłyby lepsze.
pozdrawiam
Kup i uzywaj. Z praktyki powiem ze moje maty woze tylko w zimie bo szorowanie po nich tylkiem powoduje padniecie drucikow grzewczych ( moze dlatego ze kupuje te najtansze do 10e). Na ciepla pore zmieniam na zwykle nakladki dopasowane kolorem do gabloty. 35watow poboru pradu wystarcza do zagrzania siedzenia a dla gniazda zapalniczki to pestka, podlaczysz dwie takie maty i jedziesz. Odczucie ciepla poteguje siedzenie na niej, dotykajac mate od gory reka bez dociskania wydaje sie taka sobie. Mam grzanie 2-stopniowe 50/30W i jazda na maxa to przesada, zaraz przelaczam na LOW. Nie mam wibratora w mojej macie, sie nie wypowiadam, mam taki normalny, maly na dwa ogniwa R3.
Komentarz