czyżbyś i ty padł ofiarą car detailingu ? Pamiętaj, że ta choroba jest nieuleczalna
nie , ja od zawsze lubiłem mieć czysty samochód , nawet teraz gdy pada naokrągło to ja myje samochód codziennie..no dzisiaj to już chyba odpuszczę :szeroki_usmiech
generalnie według mnie mój samochód wygląda ładnie jeżeli chodzi o lakier ,ale na pewno po jakiś kosmetykach by się jego wygląd poprawił.
Zamieszczone przez fernando
Jak w jeden dzień skończysz 3 etap w samochodzie, który pierwszy raz będzie widział takie kosmetyki, to ręce Ci odpadną, a o dojściu do punktu nr 5 możesz zapmnieć
dlatego najprawdopodobniej kupię bardzo okrojony zestaw , szampon i coś jeszcze , chyba ten do głębi koloru . natomiast najbardziej mnie zraża to ze te środki trzeba wcierać w karoserię co powoduje znów jakieś nowe ryski i tak w kółko..
Ja zmieniałem 2 tygodnie temu i mieści się bez problemu. Dokręcasz go tak jak potrzebujesz, a plastikowa obudowa zmieści nawet większe akumulatory. Jego wymiary to: 278 mm (długość), 175 mm (szerokość), 190 mm (wysokość)
Tu jeszcze katalog akumulatorów centra z modelami aut do, których pasują:
No to u mnie w benie 1,8T ciekawostka - nie zmieścił się , co więcej od strony silnika podstawka nie weszła w wyżłobienie przygotowane do umocowania akumulatora. Macie diesle? Może tam jest większy pojemnik na akumulator?
Według vagcat.com są różne pojemniki - czyli pewnie są też różne rozmiary.
No to u mnie w benie 1,8T ciekawostka - nie zmieścił się , co więcej od strony silnika podstawka nie weszła w wyżłobienie przygotowane do umocowania akumulatora. Macie diesle? Może tam jest większy pojemnik na akumulator?
Według vagcat.com są różne pojemniki - czyli pewnie są też różne rozmiary.
Kopciucha mam 1.9 ASV. Nie znam nikogo kto by miał benzynę więc porównać ile miejsca jest na akumulator nie mogę.
Uwaga posiadacze 1,8T. Podstwa akumulatorka i plastyki w 1,8T ma inny rozmiar niż podstawa aku w dieslu. W skutek tego akumulator CA 770 się nie mieści. Prawdopodobnie problem rozwiązuje ten zestaw części:
1J0915333 - bracket - battery 80AH/380A 70AH/340A /
1J0915335 - trim for battery 70AH/340A 80AH/380A /
1J0915337 - covering
1J0915345B - retainer for fuse box 70AH/340A 80AH/380A / diesel eng.
1J0915435B - battery cover 70AH/340A 80AH/380A / diesel eng.
1J0915418C - battery protection cover 80AH/380A /
i oczywiście wymiana ww. plastików. Dam znać po walce.
Komentarz