Zamieszczone przez rkb
[O2] Szok cenowy. O2 scout a mitsubishi outlander
Zwiń
X
-
Maicroft, jesli chodzi o rabaty to jak utargasz 2 tys to jestes gosc Teraz na Lancery (bo akurat tym sie interesowalem) dawali 5-tke na wyprzedaże. Wola dawac gratisy niz rabaty pieniezne. No ale z drugiej strony podstawowy lancer kosztuje 52 kola ale wyposazeniowo to prawie octa ambiente... Ogolnie patrzac na mazde i honde to japonczyki juz w podstawie sa niezle "uzbrojone"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodano to będę adwokatem diabła :
dlaczego scout miałby być jakoś duzo tańszy niż outlander :?:
Przed zakupem obecnej Octavii brałem pod uwagę m.in. outlandera. Przejechałem sie nim kilka razy. W środku wydał mi się tandetny. Wyposażenie słabsze przy tym samym poziomie ceny. Hak w octavii kosztował mnie "tylko" 1600zł, a w outlanderze jak ktos wspominał 3000zł. Serwis skody tańszy i przynajmniej w Szczecinie solidny. Prześwit większy w scoucie, ale zawieszenie tak zaprojektowane, że lepiej trzyma się drogi niż outlander.
Do tego po przejażdżce miałem wrażenie, że moja poprzednia OI z silnikiem 1.9tdi 90KM ma lepszego kopa niż mitsubishi z 2.0tdi.Skoda Octavia Scout 2.0TDI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oculusDokładnie!
Przed zakupem obecnej Octavii brałem pod uwagę m.in. outlandera. Przejechałem sie nim kilka razy. W środku wydał mi się tandetny. Wyposażenie słabsze przy tym samym poziomie ceny. Hak w octavii kosztował mnie "tylko" 1600zł, a w outlanderze jak ktos wspominał 3000zł. Serwis skody tańszy i przynajmniej w Szczecinie solidny. Prześwit większy w scoucie, ale zawieszenie tak zaprojektowane, że lepiej trzyma się drogi niż outlander.
Do tego po przejażdżce miałem wrażenie, że moja poprzednia OI z silnikiem 1.9tdi 90KM ma lepszego kopa niż mitsubishi z 2.0tdi.*************
Tłumaczenia, kursy językowe i korepetycje j. angielski.
Rabat dla OCP
www.primusal.pl
[email protected]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oculusale zawieszenie tak zaprojektowane, że lepiej trzyma się drogi niż outlander
Zamieszczone przez oculusDo tego po przejażdżce miałem wrażenie, że moja poprzednia OI z silnikiem 1.9tdi 90KM ma lepszego kopa niż mitsubishi z 2.0tdi.
Outlander 2.0DI-D 170KM - 0-100 12,3s
Więc znając życie to nie było wrażenie bez spinania się O1 pewnie jest szybsza.O ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marbabOutlander to pospolity SUV ktory tak dobrze nie lepi sie do trasy jak osobowkaZamieszczone przez ThundiOutlander 2.0DI-D 170KM
Komentarz
-
-
Dzis ogladalem Moto ON na tvn turbo i byla skoda octavia scout podawali ze cena zaczyna sie od 112 000 zl i sa do wyboru 2 silniki oni testowali 2.0 tdi i spalanie poza miastem wyszlo im 5 l a w miescie kolo 6 l .Samochod bardzo im sie spodobal ale nie wroza mu przyszlosci dlatego ,ze jak go wprowadzili w 2006 r to jakos nie widac go na ulicach.1) Skoda Felicja 1,3 Lxi -97 jest :-)
2) Skoda Octavia II 1,9 TDI -04 jest :-)
3) Skoda Octavia I RS 1.8T -04 jest :-D
4) Skoda Fabia 1,2 TSI DSG -2016 jest :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oculusW środku wydał mi się tandetnyZamieszczone przez oculusHak w octavii kosztował mnie "tylko" 1600zł, a w outlanderze jak ktos wspominał 3000zł
[ Dodano: Wto 05 Sty, 10 20:16 ]
Zamieszczone przez oculusDo tego po przejażdżce miałem wrażenie, że moja poprzednia OI z silnikiem 1.9tdi 90KM ma lepszego kopa niż mitsubishi z 2.0tdi.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rezonOutek ma tylko 140KM w serii, nie ma wersji silnikowej diesla 170KM (jest taka benzyna 2,4) 12,3s dotyczyć powinno 140KM ale ja mam wpisane w folderach 10,8s
Oczywiście powinno być 140O ortografie dba FF.
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rezonPodobno w tym roku ma się końcu ukazać "japończyk" nawet z odpowiednikiem DSG
Dodam jeszcze że Mitsubishi ujawniło cennik aut z 2010 (wcześniej było tylko z 2009)
I cena podstawowej wersji została pozostałe skok do góry o parę tyś.
i tak:
2.0 DID INVITE "102 990zł" - bez znaczenia rocznika
2.0 DID INTENSE z 2009 - "105 490" z 2010 - "112 990"
2.0 DID INTENSE PLUS z 2009 - "112 490" z 2010 - "119 990"
2.0 DID INSTYLE z 2009 - "123 490" z 2010 - "130 990"
poza tym są jeszcze dwa inne silniki (2.4 i 2.2)
cennik macie tu:
O ortografie dba FF.
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
Komentarz