[O1] grill z allegro

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zzbyszek
    Classic
    • 2010
    • 12

[O1] grill z allegro

Pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej O2 liftback KR xxxxx co mnie dziś otrąbiła pod Bankiem Śląskim w Olkuszu. Początkowo nie wiedziałem o co chodzi ale po chwili zauważyłem OCP na grillu i na klapie. :diabelski_usmiech
  • djcalibra
    Ambiente
    • 2025
    • 140
    • Octavia I (1U2)
    • AGP 1.9 SDI 68 KM

[O1] grill z allegro

mam pytanie czy juz ktos kupowal grill z allegro do swojej skody chodzi mi o grill na wzor miloteca....i jak to sie spisuje po zalozeniu czy nie peka.mozecie polecic jakis grill ktory warto zakupic.chce zrobic moda w moim szkodniku...

www.strzelec.wczasy.pl

Zapraszam wszystkich chetnych na ferie zimowe do pensjonatu STRZELEC" w KARPACZU... rozsadne ceny. informacje odnosnie noclegów i cen pod numerem telefonu 0757619796

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=28851

Komentarz

• rkb
      RS
      • 2008
      • 2152
      • Rapid Spaceback (NH1)
      • CYVB 1.2 TSI 110 KM

Widzialem tego grilla w srebrnej skodzie i odrazu zrezygnowalem z zakladania tego... wyglada jakby auto bylo po dzwonie i spasowane przez blacharza ktory ma zeza
      Kiedyś O1 1.8T , Później O2FL 1.6 Fabia II 1.9 TDi, teraz Rapid 1.2 TSI 110 km

Komentarz

• djcalibra
        Ambiente
        • 2025
        • 140
        • Octavia I (1U2)
        • AGP 1.9 SDI 68 KM

a gdzie moge zakupic jakiegos fajnego grila za w miare tanie pieniadze moze ktos z ocp ma do sprzedania...
        www.strzelec.wczasy.pl

Zapraszam wszystkich chetnych na ferie zimowe do pensjonatu STRZELEC" w KARPACZU... rozsadne ceny. informacje odnosnie noclegów i cen pod numerem telefonu 0757619796

Komentarz

• zgucio
          Rider
          • 2007
          • 691

ja miałem tego grilla zobacz są zdjęcia w podpisie

jeździłem tak z 3 -4 lata i znowu zmieniłem na orginał a ten kupił kolega z forum

co do spasowania trzeba go troch podszlifować jak to sie zrobi pasuje idealnie

Niestety pasowałoby pomalować dwa razy. Miałem też taki grill za nim przerobiłem na wersje po lifcie po pierwszymo użytkowaniu wyszło pare żeczy i trzeba było malować jeszcze raz i już zostało ok. Jak zrobiłem wersje po lifcie z tym zrobiło sie to samo ale już nie malowałem bo w planie miałem zmiane na orginał.

jak chcesz idealny to szukaj używki milotec
          czasem sie zdażają po około 100zł lepiej wygląda i siatka ładniejsz w komplecie
          ROCZNIK 98 PO LIFTINGU ;-) ---> fotki

JOHNNY II ASC + SIRIO AS-100

Komentarz

• djcalibra
            Ambiente
            • 2025
            • 140
            • Octavia I (1U2)
            • AGP 1.9 SDI 68 KM

zgucio, sprzedawales tego grila bez znaczka tez go licytowalem na allegro i kolega o 2zl mnie przelicytowal.pozdrawiam.
            www.strzelec.wczasy.pl

Komentarz

• zgucio
              Rider
              • 2007
              • 691

ja go sprzedawałem tylko tu na forum i to było rok temu
              ROCZNIK 98 PO LIFTINGU ;-) ---> fotki

JOHNNY II ASC + SIRIO AS-100

Komentarz

• djcalibra
                Ambiente
                • 2025
                • 140
                • Octavia I (1U2)
                • AGP 1.9 SDI 68 KM

aha bo ktos z forum identyko sprzedawal i bez znaczka ale wiem ze na allegro tez byl identyko w tym kolorze.
                www.strzelec.wczasy.pl

Komentarz

• Przemek345
                  Rider
                  • 2008
                  • 314

Zapytam trochę z innej baczki, czy ktoś miał doczynienia z zamiennikami oryginalnych atrap z allegro. Dodam że potrzebuje ramki i kratek, chrom mam w kolor auta.
                  Octa

Komentarz

• herman
                    Rider
                    • 2005
                    • 456

kolega tu odgrzal tamt to sie wypowiem bo mam grill miloteca i faktycznie jego spasowanie nie jest idealne, powinien byc szerszy i ma zle profile przy laczeniu z maska

Ale coz jezdze tak juz ze 4 lata..pozdrawiam
                    --------------

Komentarz

Pracuję...