Miałem w marcu zostawić 80 000 zł w skodzie ale po tym co przeczytałem i po roku pracy w Niemczech widzę że to nie ma sensu. Wydam tą kasę gdzieś indziej.
[O2] PRZESTROGA DLA POSIADACZY 1.4 TSI I PBM Z INTERAUTO KRA
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez wwf123Miałem w marcu zostawić 80 000 zł w skodzie ale po tym co przeczytałem i po roku pracy w Niemczech widzę że to nie ma sensu. Wydam tą kasę gdzieś indziej.- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kalesoonZamieszczone przez wwf123Miałem w marcu zostawić 80 000 zł w skodzie ale po tym co przeczytałem i po roku pracy w Niemczech widzę że to nie ma sensu. Wydam tą kasę gdzieś indziej.
w InterAuto mają na serio bardzo dobre oferty
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez grzes74Na pewno dzięki p. Januszowi serwis/ firma InterAuto odzyskał/ odzyskała sporą część zaufania... Pozwala to jakoś patrzeć z optymizmem w przyszłość.
Zamieszczone przez grzes74Za 80 k to się można przymierzyć do segmentu D- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jac_ekZamieszczone przez grzes74Na pewno dzięki p. Januszowi serwis/ firma InterAuto odzyskał/ odzyskała sporą część zaufania... Pozwala to jakoś patrzeć z optymizmem w przyszłość.
Zamieszczone przez grzes74Za 80 k to się można przymierzyć do segmentu D
Wiem że ci sami ludzie tam pracują - ale wiem też do kogo iść żeby lepiej pracowali, jeśli będą pracowali byle jak. Chociaż po pierwsze mam nadzieję że z blacharnią to już nie będę miał doczynienia gdziekolwiek, po drugie że będą wykonywać robotę dobrze i nie będzie konieczne couch'owanie.
Co do segmentu D za 80 tys - dlaczego Croma 150 KM Multijet Dynamic - jest nawet w dyszlu i ma nawet ESP. Wiem wiem - Fiat - ale całkiem praktyczny i dobrze wyposażony z dobrym i sprawdzonym napędem (jakbym ja miał te 80 dych - to dla mnie opcja optymalna) - dla dyskusji - po prostu przykład.
Dla mnie zaślepka to jest Fabia za 30000 PLN - taka bryka w segmencie D będzie mniała poprostu mniejszy wypas niż Octavia za 80 .. ale nie będzie zaślepką. Zależy co komu potrzebne czujniki parkowania z przodu czy więcej miejsca na tylnej kanapie...
Komentarz
-
Komentarz