[O2] PRZESTROGA DLA POSIADACZY 1.4 TSI I PBM Z INTERAUTO KRA

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wwf123
    Classic
    • 2009
    • 8

Miałem w marcu zostawić 80 000 zł w skodzie ale po tym co przeczytałem i po roku pracy w Niemczech widzę że to nie ma sensu. Wydam tą kasę gdzieś indziej.

Komentarz

• maba8
      Ambiente
      • 2009
      • 168

Zamieszczone przez wwf123
      Miałem w marcu zostawić 80 000 zł w skodzie ale po tym co przeczytałem i po roku pracy w Niemczech widzę że to nie ma sensu. Wydam tą kasę gdzieś indziej.
      i dobrze a potem jak ochłoniesz,to poskrobiesz sie po głowie i kupisz skode
      P O Z D R A W I A M O2 FL MPI srebrny Mint

Komentarz

• Jac_ek
        RS
        • 2009
        • 1733

hazard?
        - O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD

Komentarz

• shado
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 5315
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez Jac_ek
          hazard?
          alkohol i panienki :szeroki_usmiech
          BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

• kalesoon
            Classic
            • 2009
            • 39

za 80k można bardzo wypasioną O2 kupić
            w InterAuto mają na serio bardzo dobre oferty

Komentarz

• grzes74
              Ambiente
              • 2009
              • 176
              • Rapid (NH3)

Zamieszczone przez kalesoon
              za 80k można bardzo wypasioną O2 kupić
              w InterAuto mają na serio bardzo dobre oferty
              Za 80 k to się można przymierzyć do segmentu D a nie do "wyrośniętego kompakta"... Chyba że ktoś koniecznie musi mieć dyszla... Jest przełom roku - dobrych ofert jest sporo. Niemcy już u nas nie kupują...
              pozdrawiam
              Grzes
              polecam :

www.octavia-forum.de
              www.skodacommunity.de
              www.briskoda.net........

Komentarz

• Jac_ek
                RS
                • 2009
                • 1733

Zamieszczone przez grzes74
                Na pewno dzięki p. Januszowi serwis/ firma InterAuto odzyskał/ odzyskała sporą część zaufania... Pozwala to jakoś patrzeć z optymizmem w przyszłość.
                Fajnie, że Ci się udało jednak pozytywnie zakończyć tą naprawę, jednak mnie to nie przekonuje, niestety Ci sami ludzie ciągle tam pracują i ciągle są sobą. Dla mnie to jest jedna "nauka" z tego i wielu podobnych wątków - patrz na ręce przy naprawie i niech Cię wytykają palcami, ale śpisz spokojnie bo wiesz na 100% co i jak było zrobione. Innej opcji nie ma.

Za 80 k to się można przymierzyć do segmentu D
                jasne, wersja zaślepka, zwana również golas itp - dziękuje postoje ;-)
                - O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD

Komentarz

• grzes74
                  Ambiente
                  • 2009
                  • 176
                  • Rapid (NH3)

Zamieszczone przez Jac_ek
                  Na pewno dzięki p. Januszowi serwis/ firma InterAuto odzyskał/ odzyskała sporą część zaufania... Pozwala to jakoś patrzeć z optymizmem w przyszłość.
                  Fajnie, że Ci się udało jednak pozytywnie zakończyć tą naprawę, jednak mnie to nie przekonuje, niestety Ci sami ludzie ciągle tam pracują i ciągle są sobą. Dla mnie to jest jedna "nauka" z tego i wielu podobnych wątków - patrz na ręce przy naprawie i niech Cię wytykają palcami, ale śpisz spokojnie bo wiesz na 100% co i jak było zrobione. Innej opcji nie ma.

Za 80 k to się można przymierzyć do segmentu D
                  jasne, wersja zaślepka, zwana również golas itp - dziękuje postoje ;-)

Wiem że ci sami ludzie tam pracują - ale wiem też do kogo iść żeby lepiej pracowali, jeśli będą pracowali byle jak. Chociaż po pierwsze mam nadzieję że z blacharnią to już nie będę miał doczynienia gdziekolwiek, po drugie że będą wykonywać robotę dobrze i nie będzie konieczne couch'owanie.

Co do segmentu D za 80 tys - dlaczego Croma 150 KM Multijet Dynamic - jest nawet w dyszlu i ma nawet ESP. Wiem wiem - Fiat - ale całkiem praktyczny i dobrze wyposażony z dobrym i sprawdzonym napędem (jakbym ja miał te 80 dych - to dla mnie opcja optymalna) - dla dyskusji - po prostu przykład.
                  Dla mnie zaślepka to jest Fabia za 30000 PLN - taka bryka w segmencie D będzie mniała poprostu mniejszy wypas niż Octavia za 80 .. ale nie będzie zaślepką. Zależy co komu potrzebne czujniki parkowania z przodu czy więcej miejsca na tylnej kanapie...
                  pozdrawiam
                  Grzes
                  polecam :

www.octavia-forum.de
                  www.skodacommunity.de
                  www.briskoda.net........

Komentarz

Pracuję...