Mam pytanko. Może trochę głupie ale wolę zapytać niż wywalić kasę w błoto. Otóż chodzi mi o lewarek i klucz do kół. W mojej Czeszce oczywiście jest tylko zestaw naprawczy a w serwisie zaśpiewali 350 PLN za zestaw! Czy w różnych rocznikach są różne narzędzia? Tzn. czy w O1 z 2001r. będzie inny lewarek i klucz niż w O1 z 2009r. Albo czy będzie różnica między narzędziami z O1 i O2? Czy do mojej skodzinki taki zestaw:
Mam identyczny zestaw.Uważam,że do Twojego auta będzie idealny.Klucz do kół mam dokupiony-taki z rozkładanym uchwytem.Jednak dłuższa dźwignia pomaga przy odkręcaniu kół.
Kupujac nowe auto "zestaw naprawczy" kosztuje 180zl, i to z kolem zapasowym. Niezle kroja w ASO...
No niestety tak nie jest. Auto dostałem z zestawem naprawczym. Za koło zapłaciłem 300 PLN. Za lewarek + klucz chcieli 350 PLN!!! W salonie!!
W konfiguratorze na stronie skody koło pełnowymiarowe kosztuje 180 PLN, ale jest tak tylko wtedy kiedy auto przyjeżdża z fabryki z kołem i narzędziami w kufrze! W innym wypadku tak jak napisałem koło 300 + narzędzia i wkład styropianowy 350 PLN!!!
No to lipa
Ja w porę zauwazyłem iz w standarcie jest zestaw naprawczy i doposażyłem ( za free ) auto w pełnowymiarowe koło z wspomnianym zestawem kluczy
Komentarz