[O1] Lewarek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Andrzej1953
    Classic
    • 2010
    • 37

[O1] Lewarek

Zamieszczone przez MrSteven8555
    po deszczu mam wode pod fotelem kierowcy
    Zamieszczone przez Iwan89
    po deszczu mam wodę na progach drzwi pasażera
    było wiele razy........ :!:
    w pierwszej kolejności zdjąć boczki i sprawdzić folię na drzwiach :evil:
    AAA
  • dontak
    Rider
    • 2008
    • 586
    • Octavia III combi (5E5)
    • DKZA 2.0 TSI 190 KM

[O1] Lewarek

Mam pytanko. Może trochę głupie ale wolę zapytać niż wywalić kasę w błoto. Otóż chodzi mi o lewarek i klucz do kół. W mojej Czeszce oczywiście jest tylko zestaw naprawczy a w serwisie zaśpiewali 350 PLN za zestaw! Czy w różnych rocznikach są różne narzędzia? Tzn. czy w O1 z 2001r. będzie inny lewarek i klucz niż w O1 z 2009r. Albo czy będzie różnica między narzędziami z O1 i O2? Czy do mojej skodzinki taki zestaw:

będzie ok?
    Z góry dzięki za pomoc.
    OIII 1.2 TSI 105 KM

Komentarz

• JanuszSz
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 2835
      • Superb II combi (3T5)

Mam identyczny zestaw.Uważam,że do Twojego auta będzie idealny.Klucz do kół mam dokupiony-taki z rozkładanym uchwytem.Jednak dłuższa dźwignia pomaga przy odkręcaniu kół.
      Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• Marx
        Elegance
        • 2009
        • 865

Kupujac nowe auto "zestaw naprawczy" kosztuje 180zl, i to z kolem zapasowym. Niezle kroja w ASO...

Komentarz

• dontak
          Rider
          • 2008
          • 586
          • Octavia III combi (5E5)
          • DKZA 2.0 TSI 190 KM

Zamieszczone przez Marx
          Kupujac nowe auto "zestaw naprawczy" kosztuje 180zl, i to z kolem zapasowym. Niezle kroja w ASO...
          No niestety tak nie jest. Auto dostałem z zestawem naprawczym. Za koło zapłaciłem 300 PLN. Za lewarek + klucz chcieli 350 PLN!!! W salonie!!
          W konfiguratorze na stronie skody koło pełnowymiarowe kosztuje 180 PLN, ale jest tak tylko wtedy kiedy auto przyjeżdża z fabryki z kołem i narzędziami w kufrze! W innym wypadku tak jak napisałem koło 300 + narzędzia i wkład styropianowy 350 PLN!!!
          OIII 1.2 TSI 105 KM

Komentarz

• RS
            Ambiente
            • 2009
            • 238

No to lipa
            Ja w porę zauwazyłem iz w standarcie jest zestaw naprawczy i doposażyłem ( za free ) auto w pełnowymiarowe koło z wspomnianym zestawem kluczy

Komentarz

• Marx
              Elegance
              • 2009
              • 865

zle sie wyrazilem
              zestaw naprawczy jest za darmo, natomiast "zestaw naprawczy z kolem zapasowym" czyli lewarek, klucz i kolo zapasowe jest za 180zl.

Komentarz

Pracuję...