Spryskiwacze reflektorów ...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Andrzej81
    Classic
    • 2011
    • 2

:wink:

• tgmaverick
    Classic
    • 2010
    • 22

Mam pytanie dotyczące spryskiwaczy reflektorów - bo takie posiada mója Octavia. Czy jes możliwość aby tymczasowo wyłączyć spryskiwacze reflektorów bez wyłączania świateł drogowych (krótkich). CHodzi o to aby nie zawsze włączały się spriskiwacze reflektorów (cykl ich działania jest taki że przy każdym 1 a potem co piątym spyskaniu szyby włączają się spryskiwacze reflektorów - czy można ten cykl jakoś zakłócić).
    A przy okazji jeszcze jedna rzecz:
    W swoim samochodzie wiem że mam dużo więcej opcji niż te które są aktywne (Octavia 1,4 TSI Elegance). Czy i gdzie jest możliwość aktywacji kilku użytecznych mechanizmów (nie musi być koniecznie w ASO - jeśli nie traci się gwarancji). Mam na myśli np. doświetalnie zakrętów, lub asystenta przy ruszaniu z wzniesienia.

Oczywiście najlepiej byłoby aktywować niektóre mechanizmy nie koniecznie płacąc wg. cennika ASO.
    Czy ktoś może coś na ten temat powiedzieć - samochód z września 2009 z linią na 2010 rok.
    Octavia II FL
    1,4 TSI Elegance

Komentarz

• piotrek_os
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 8162
      • Octavia II (1Z3)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

tgmaverick, uzyj "szukaj" - mysle, że bedziesz miał miła lekture. Ostatnio w zeszłym tyg był takowy temacik :diabelski_usmiech
      Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• tgmaverick
        Classic
        • 2010
        • 22

ok, thx - wcześniej jakoś "udało" mi się przeoczyć ten post, który teraz znalazłem. Dzięki
        Octavia II FL
        1,4 TSI Elegance

Komentarz

Pracuję...