Lampka w prawych przednich drzwiach

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Tomek_KS
    Classic
    • 2006
    • 7

Koledzy z BB mi pisali że wałek sportowy zwiękrzy moc ok 10KM w PD. Zreszta oni są dystrybutorami wałków. Jakby co to jednak najlepiej u nich. Odnośnie rozrzadu to u mnie sytuacja jest taka że jak zrobie zmiany to akurat się załapię na zmianę w ASO po 90kkm. Więc zero problemów. Maicroft, powiedział że zamierzam zrobić modyfikację, zgodnie z prawdą. Ostatnio miałem wydatki bo kupiłem drugie autko a moja modyfikacja będzie kosztowała ok 7kzł. Ale bedę się starał. :szeroki_usmiech Przydało by się nastepne autko na grupie powyżej 200KM.
  • Listek
    Drive
    • 2005
    • 81
    • Octavia II (1Z3)

Witam, szukam szukam i nie mogę znaleźć na forum interesującego mnie tematu. Otóż mam taki mały problem, że nie świeci mi lampka w przednich drzwiach pasażera i co za tym idzie po otwarciu drzwi nie zapala się lampka wewnątrz samochodu (przy otwarciu pozostałych drzwi wszystko gra czyli zapala się. Gdzie znajduje się włącznik/czujnik otwierania drzwi bo nie mogę go zlokalizować? (Dopiero poznaję swoją Octavkę) Za odp. z góry dzięki.

Pozdrawiam użytkowników Octavii 8) 8)
    OCP o/Jaworzno

Komentarz

• huwe
      Elegance
      S_OCP Member
      • 2005
      • 976

w mechaniźmie zamka - tam jest czujnik otwarcia drzwi.
      Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc

Komentarz

• chester121
        L&K
        • 2005
        • 1053

no to zle szukales bo bylo to pare razy :!:

wlacznik jest w zamku i bardzo czesto sie brudzi lub psuje
        wymontuj zamek i go rozbierz

Komentarz

• Listek
          Drive
          • 2005