Mnie co prawda nie skrzypi ale odjeżdża do tyłu tak jakby elementy trące były za luźne, Powinny być tam jakieś zapadki do regulacji pozycji.
skóra + alcantara
Zwiń
X
-
Ja mam skórę jasną + alcantara.
Ze skóra nie ma w ogóle problemów, nic nie farbuje, jest idealna.
Alcantara jak się ubrudzi to nieraz ciężko wyczyścić.
Fotel kierownika pod tyłkiem delikatnie się zmechacił, ale nie jest to jakieś widoczne za bardzo. Pozostałe siedzenia są jak nowe.
Ja w sumie wolałbym całą skórę - bardziej mi się podoba i łatwiej utrzymać w czystości.
Co do dzieciaków to u mnie nie ma problemu - brudzą a ja wycieram.
Najbardziej usyfione są dywaniki, progi, i od buciorów tył foteli przednich . Nawet już chciałem kupić te osłonki na fotele ale jakoś nie mogę się zebrać :cry: bo łatwo zetrzeć z foteli brud.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pitbullslyszalem opinie ze jasna skora moze farbowac sie od jeansow
trzeba tylko dobrze pielęgnować tę skórkę, ja to robię 3 razy do roku oryginalnymi środkami ze skody...dają rade i ja osobiście jestem zadowolony :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pitbullslyszalem opinie ze jasna skora moze farbowac sie od jeansow, pozatym bedą jeżdzic male dzieci
ale zgadzam się z ufo, - czarny rullez :twisted:
dlatego właśnie zakładam czarną skórę :wink:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
KAŻDE rozwiązanie ma wady i zalety. Skóra może się wygnieść na siedzisku zwłaszcza kierowcy, alcantara się mechaci (można "ogolić" golarką do swetrów) materiał się przeciera... jak nie spojrzeć toblada. Myślę, że najestetyczniej i najtrwalej jednak skóra. A czy jasna czy ciemna? Jasna ładniejsza ale przy dzieciakach.... Musisz wziąć wszystkie za i przeciw. Mój kolega ma jasną skórę w Passacie i jasne dywany a ma 3 dzieci od 4 do 10 lat. Nie narzeka (bo co ma zrobić?) dzieci przecież nie zwiąże, pozostają tylko dobre środki do czyszczenia, zacisnąć zęby a najlepiej w czyszczeniu niech pomagają maluchy wtedy może będą szanować?
Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez pitbullmyślę o czarnej, tylko nie wiem czy cała skóra, skóra+alcantara, albo skóra+materiał...
Komentarz
-
a ja proponuje skóre z alcantara , jeżeli mówimy o czarnej . na samej skórze w zimę zimno w dupe zanim się nagrzeją , a w lecie sie troszkę spocić można , szczególnie jak nie masz czasu na schłodzenie auta...plecy się lepią... .
jedyny plus skóry to brak mechacenia i łatwość czyszczenia. ale jeżeli nie bedziesz wsiadał/wysiadał z samochodu 8 razy dziennie to problem mechacenia raczej nie występuje. kolor - ciemny , jasny jest piękny..ale do czasu.. . w dodatku ta skóra która jes w tej chwili w skodzie brudzi się o wiele szybciej od tych starych ponieważ jest mniej lakierowana.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pitbullMam konkretny budżet i troszku brakuje do skóry z alcantarą...
najlepiej jakby ktoś miał zdjęcia....>>E<< by Ali, defibrylator by DGW
Komentarz
-
-
podczas długich tras dupa was nie boli na tych skórzanych fotelach? pytam poniewaz sam sie przymierzam do skórzanych foteli. W domu podczas oglądania dłuzszych filmów troche nie wygodnie siedzi sie na skórzanch fotelach, ciekawe czy w samochodzie równiez tak jest? hmm.....superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramidaciekawe czy w samochodzie równiez tak jest
zwłaszcza w zimowe dni jak masz podgrzewanie
najdłuższa trasa jaką zrobiłem ciurkiem to było 750km i zero bólu :diabelski_usmiechprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz