super autko,gratulacje.zastanawia mnie tylko ten silniczek 1.2tsi,skoro chcesz go chipowac to czemu nie wziales 1.4tsi?doplaca sie okolo 3tys zl,wiec niewiele.
[Inne] Szkolenie - jazda defensywna
Zwiń
X
-
[Inne] Szkolenie - jazda defensywna
Szanowni,
Złapałem ponowny kontakt z taką fajną załogą która robiła mi kiedyś szkolenia firmowe z doskonalenia techniki jazdy i pomyślałem że może i wy będziecie zainteresowani taką "szkółką niedzielną" 8)
Dlatego też sąduję temat związany z chęcia przystąpienia do szkolenia na zamkniętym terenie w zakresie:
1. Omijanie przeszkody na jezdni (jak przy wyjechaniu "łosia" z bocznej drogi...)
2. Kontrola poślizgu/uslizgu przy jeździe po łuku
3. Może troleye żeby zobaczyć jak "czujemy" samochód :wink:
4. Hamowanie awaryjne na różnych nawierzchniach
5. Może jakiś fun w postaci aaltonena :twisted:
6. Pogadanki uświadomiające niebezpieczeństwa nadmiernej prędkości i takie tam :lol:
Termin - weekend pod koniec stycznia 2010 na początku lutego 2010.
Miejsce - pod Warszawą ~30 km.
Czas zabawy - z grubsza 4-5 godzin.
Samochody własne bo w końcu nimi jeździmy codzennie, ale na troleyach powinien być jakiś ustawiony "miejscowy".
Trenerzy- zapewnieniona zostanie kadra instruktorska w ilości 3 osobników oraz ciepłe napoje ...
Koszt szacowany - 450 -500 PLN od sztuki jeźdźca (może ciut taniej jeśli będzie >1 grupa)
Ilość użytkowników na jednej seji/grupie - 10 osób
Dajcie znać czy jest zainteresowanie i czy mam ciągnąć temat dalej czy też ćwiczycie we własnym zakresie i temat nie wzbudza zaintersowania ?
Pozdrawiam
Jacek[/b]Mam, jeżdżę, cieszę sie (-:
Zmiana na 1.4 TSI 140 HP.
Niestety ta nowa to nie jest 4x4 ...
-
-
Gość
-
Zamieszczone przez S-E-B-E-BJacek G,
czy to szkolenie "robi" Waldek Ch. ?
Inna firma/osoba
p.s.
Poczekam na odzew około 2 dni i zobaczymy kto się zgłosi, potem muszę mieć czas żeby dogadać szczegóły z organizatorem bo nie da rady załatwić wszystkiego na ostatnią chwilę.
Jeśli chodzi o kwestie finansowe to nie będę nic zbierał jak skarbnik, rozliczamy się na miejscu z człowiekiem indywidualnie - tylko prośba jeśli ktoś się zgłosi to powinnien się zjawić - to ważna kwestia!!
Tak czy inaczej chyba pora stworzyć listę chętnych
Jacek G
Małżonka Jacka G :lol:Mam, jeżdżę, cieszę sie (-:
Zmiana na 1.4 TSI 140 HP.
Niestety ta nowa to nie jest 4x4 ...
Komentarz
-
-
Ja poczekam z lista jak padnie konkretny termin, ponieważ mam w tym okresie sesję + jedno wesele tak więc nie każdy weekend mi pasuje..Było, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
Komentarz