Baza bagaznika Octavia II

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Maicroft
    Moderator
    S_OCP MemberModeratorr
    • 2004
    • 25757
    • Audi

skodan, no wiesz zaskoczyłeś mnie stwierdzeniem że nic ciekawego nie znalazłeś . Na samym allegro jest do wyboru do koloru dosłownie. Począwszy od wersji Classic do L&K. Nie mam przekonania do OPLA
    Spritmonitor.de
  • Maicroft
    Moderator
    S_OCP MemberModeratorr
    • 2004
    • 25757
    • Audi

Takie pytanko, czy ktos ma taki bagaznik oryginal Skody (chodzi o te ramiona) i z tym jezdzil. Z tego co to ogladalem w salonie, tam w otwor nad drzwiami chwyta taka blacha, ktora jest niczym nie oslonieta, co blado widze w uzytkowaniu (jak dla mnie to zaraz rysuje, drapie itd).
    Spritmonitor.de

Komentarz

• szkoda
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 22543

ja mam aaaaaa... sorry, ja mam na relingi
      saport techniczny baj DGW
      była BKD+DSG '05 120kkm
      była BXE '08 190kkm
      no i nie ma :-)

Komentarz

• Maicroft
        Moderator
        S_OCP MemberModeratorr
        • 2004
        • 25757
        • Audi

Na relingi do starej mam w piwnicy i tam caly ten uchwyt byl elegancko oblozony w gumie i nie bylo szans na zadrapanie (moze dlatego, ze byl Thula ), a tu tylko sama lapa na dach jest guma oblozona, a to do mocowania juz nie.
        Spritmonitor.de

Komentarz

• szkoda
          RS
          S_OCP Member
          • 2005
          • 22543

tak na marginesie to oryginalne bagazniki dla skody robi wlasnie thule ("skoda by thule")
          saport techniczny baj DGW
          była BKD+DSG '05 120kkm
          była BXE '08 190kkm
          no i nie ma :-)

Komentarz

Bagaznik nieoryginalny - mocowanie

Czesc
            gdyby kogos interesowalo - zamowilem bagaznik baze nieoryginalny do OII ze strony
            czesciskody (czy jakos tak - temat sie przewijal niedawno), i wyglada to tak:
            1)Lapa oblozona jest miekka guma - niec nie rysuje
            2)Profilowana blacha mocujaca zalana jest "gumowatym" tworzywem, ktore nie rysuje lakieru.
            Bagaznik mialem zamocowany przez tydzien, przejechal 3000km bez zarzutu, po zdemontowaniu nie zostal slad (nawet po uszczelce nic nie widac).

Moze baza wyglada ciut gorzej od oryginalnej i nie ma zamka, ale jest za to duzo tansza - a przeciez nie jezdzi sie z nia na pokaz mody octaw

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...