BOSMA żarówki
Zwiń
X
-
O które BOSMA ci chodzi. Ostatnio założyłem do O1. Żarówki jak żarówki. Świecą i są tanie 8 zł za sztukę.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Psycho Dad, Ale locaj85, pyta chyba o H4.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Od kilku lat lezy u mnie H7 nie wyjeta z pudelka, kupiona do Fabii, na opak. cena 16,60. Przeczytalem ze to holenderska firma, http://bosma.pl/index.php?option=com...&id=3&Itemid=4 ,PL-LOP D-ROW mutex/ocfipreoqyfb/mutex
Komentarz
-
-
A co Ty się tak na tą Bosme uparłeś. Skoro kosztuje około 8 zł a zwykłe H4 Philipsa, Boscha,czy Osram 13 - 15 zł to po co eksperymentować dla kilkunastu złotych. Pierwsza firma to loteria a trzy pozostałe to pewność, we wszystkich testach jakie przeglądałem żarówki tych trzech firm wypadały bardzo dobrze. Reasumując gra nie warta świeczki.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez OctanA co Ty się tak na tą Bosme uparłeś. Skoro kosztuje około 8 zł a zwykłe H4 Philipsa, Boscha,czy Osram 13 - 15 zł to po co eksperymentować dla kilkunastu złotych. Pierwsza firma to loteria a trzy pozostałe to pewność, we wszystkich testach jakie przeglądałem żarówki tych trzech firm wypadały bardzo dobrze. Reasumując gra nie warta świeczki.
jak widzisz w pierwszym poscie sam stosuje zarowki za kilkadziesiat zlotych , w zasadzie to 100- kosztuja prawie
a jestem ciekaw bo:
wygladaja ciekawie, nie sa popularne, dystrybutor za rogiem i cena
Komentarz
-
-
Octan, 100% - plus uwaga, że h4 philips premium +30% do się kupić za 8,50 w necie
niestety, ale tanimi żarówkami, to se można poświecić po suchym albo po śniegu. godzina prawdy przychodzi, kiedy jedziesz w ulewnym deszczu i okazuje się, że supahajpa rainbow xenon blu 130W nie zostawiają nawet śladu swojej obecności na drodze przed Tobą
Komentarz
-
-
Re: BOSMA żarówki
Zamieszczone przez locaj85Bardzo proszę o opinię kolegów, którzy używają, fajnie byłoby jakbyści wrzucili zdjęcia itd itp :szeroki_usmiech
sam użytkuję już 3 komplet PHILIPS NIGHT GUIDE, jestem bardzo zadowolony, każdemu polecam, ale nie można mieć klapek na oczach [glow=red:60c0449efe][/glow:60c0449efe]
Komentarz
-
Komentarz