Zamieszczone przez mg1976
Z Climatc na Climatronic
Zwiń
X
-
Z Climatc na Climatronic
Tylko, ze wlasnie gdzies wyczytalem , ze np filtry olejowe Filtrona puszszaja olej na uszczelce. Wiec pewnosci nie maTagi: Brak
-
Z Climatc na Climatronic
Mam pytanie czy trzeba dużego nakładu pieniędzy żeby w FLu z climatic zrobić climatronic?
Czy wystarczy wymiana ramki i panelu?
-
fuego_2007, tak jak w OII przed FL nie wystarczy zmienić panel, trzeba dołożyć czujnik nasłonecznienia na podszybiu i w zasadzie całość pod deską.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
fuego_2007, też chciałem zamienić, ale dałem sobie spokój jak się okazało, ze dużo rzeczy trzeba wymienić. Ogólnie Climatic daję radę i nie mam uwag do jego pracy. Trzyma ładnie temperaturę w zimę i w lato.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
To prawda że grzeje dobrze ale zawsze pozostaje taki mały niedosyt, że może by coś tam pokombinować
Komentarz
-
Jeżeli nie brałeś auta z placu, tylko zamawiałeś to czemu nie dopłaciłeś tych 1200zł do Climatronica?Zamieszczone przez fuego_2007To prawda że grzeje dobrze ale zawsze pozostaje taki mały niedosyt, że może by coś tam pokombinować
Ja brałem z palcu, więc co było. Ale jak zamawiałem swoją właściwą OII to dopłacałem do climatronica
[ Dodano: Wto 26 Sty, 10 21:25 ]
A co chcesz kombinować , to i to grzeje/chłodzi w automacie.Zamieszczone przez fuego_2007pozostaje taki mały niedosyt, że może by coś tam pokombinować
Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
Auto od reki było tylko dwa razy kurs Warszawa Kraków, więc wyboru nie miałem upust też nie mały, z tą klimą to tak mnie tkneło puki co to czekam do roztopów żeby zamontować podłokietnik.
Komentarz
Komentarz