[O2] Webasto do OII FL 1.8 TSI z climatronic

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ibizal
    Classic
    • 2010
    • 8

cześć. przeszukanie tematu na 60 parę stron nie jest na moją cierpliwość. co sądzicie na temat olejów Liqui Moly z MoS2 i czy nadają się do OI AHF :?: obecnie używam Motula, ale znajomy mechanik polecił mi ew. zmianę na LM z MoS2. chciałbym skonsultować taką czynność, bo częste zmiany rodzaju oleju nie są dobre dla motorowni.
  • mol
    Ambiente
    • 2009
    • 118

Tęgie mrozy spowodowały że zacząłem się rozglądać za jakimś ogrzewaniem postojowym.
    Zapomniałem zamówić z autem (szkoda mi było 3500) a teraz okazuje się że jedna z firm oferuje montaż za 6000 !!!
    Wydawało mi się że webasto da się zamontować (nowe) taniej niż fabryczne ...

Montował ktoś z Was w swoim aucie?

Podzielcie się swoimi doświadczeniami - i ile Was taka przyjemność kosztowała?

Komentarz

• gebek
      L&K
      S_OCP Member
      • 2007
      • 1214

mol, Czy taniej...smiem watpic.
      Moj Hydronic kosztowal przed 2.5 rokiem okolo 5500zl,ale jest sterowany pilotem.
      Montaz w serwisie Eberspaechera.
      Tato,tato...czy to auto jest chore?
      Nie synku...to diesel PD.

Honda...the power of dreams.
      Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F

Komentarz

• rogoz
        Rider
        • 2006
        • 397

Sprawy ogrzewań postojowych omawiamy w dedykowanym wątku: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=2303

mol, Z tego wątku można się dowiedzieć m.in. jak zamontować taniej Webasto i osprzęt do sterowania

Komentarz

Pracuję...