a czemuż taka obsuwa?
Koła zimowe do octavi II
Zwiń
X
-
Koła zimowe do octavi II
Pilnie poszukuję kompletnych kół do octavi II, jutro odbieram samochód, który stoi na letnich. Jeśli macie jakieś propozycje, uwagi,wskazówki proszę o pomoc.
Myślałem nad czymś takim
Jeszcze zastanawiam się nad samymi oponami, tylko samochód ma kontrolę ciśnienia i nie wiem jak to będzie działać po zmianie opon,czy coś trzeba ustawiać przez kompa itp
-
-
Re: Koła zimowe do octavi II
Witam. Tez miałem dylemat jakie felgi i oponki wybrac....zdecydowałem sie na rozmiar 205/55 R16 i powiem szczerze ze to był trafny wybór!!!! Opony Bridgestone LM-25.....auto wjezdza w kazda droge, nawet nie odsniezana, nie mam zadnych problemów. Nie kupuj na allegro...masa moich znajomych kupila i wiekszosci byly felgi pokrzywione (sprzedawcy zarzekali sie ze sa idealne)!!!!!! A co do cisnienia powietrza w oponach to pod radiem masz specjalny przycisk....nie trzeba zadnego kompa.....hmmm......na lato polecam opony RunFlat w połączeniu z funkcja cisnienia powietrza w oponach mozesz na przebitym kole przejechac 80km.....tylko jedna opona kosztuje ok 700zl
[ Dodano: Pon 01 Lut, 10 19:06 ]
I sprawdz jaki masz docisk bo do mojej octavki 15 nie wejda ......
Komentarz
-
-
abstinent, ja jeżdżę na tych i sobie chwalę http://www.allegro.pl/item902634522_...ctavia_ii.html
I jeżeli bym miałbym zmienić to na takie http://www.allegro.pl/item892874977_...ssat_audi.htmlOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maydayna lato polecam opony RunFlat
czy O2 ma homologację na takie opony :?:
czy O2 ma felgi dostosowane do opon runflat :?:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abstinentsamochód ma kontrolę ciśnienia i nie wiem jak to będzie działać po zmianie opon,czy coś trzeba ustawiać przez kompa itp
[ Dodano: Pon 01 Lut, 10 20:21 ]
kup opony do tych felg które są na aucie a nie na pałę i na szybko jakieś felgi :idea:
(chyba że nowe)
albo poleć po taniośći blaszanki 15+opony i tylesaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
abstinent, a aj bym się nad nimi zastanowił , jezeli tylko te felgi są nowe i oryginał vw to bierz , nie powinno być bicia na stalowych , tylko niech Ci spuści troszkę . ale obawiam się o te felgi.., jak nie będą miały znaczka vw to odpuść . tak wogóle to wydaje się że felgi bedą używane , nie było by problemu tylko nie wiadomo w jakim stanie sąO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
Komentarz