eaglemirek, nie moja, coli bym nigdy nie zostawila :diabelski_usmiech
OII MFA
Zwiń
X
-
OII MFA
Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem OII. Mam pytanie odnośnie ustawień MFA. Jest kilka rzeczy, których nie jestem pewien, dokładnie to tak:
Convenience:
Rain-closing(on,off)
Door open(Single door,auto close,a.open)
Conv. mode(off,all,driver)
Mirror adjust(Both mirrirs,individually)
Lights&Vision:
Comfort indiv.(on,off)
Proszę o wyjaśnienie wybranych funkcji,jak działają, za co odpowiadają itp.
-
-
Zapewne masz szyber dach i czujke deszczu. W tej opcji możesz ustawić automatyczne zamykanie szyber dachu w przypadku opadów deszczu.Zamieszczone przez abstinentRain-closing(on,off)
Ta funkcja pozawala ukatywnić otwieranie wszystkich zamków drzwi po jednoktrotnym nacisnięciu przycisku na pilocie, lub TYLKO drzwi kierowcy. Pozostałe będą się wtedy otwierały po powtórnym naciśnięciu przycisku "otwórz" na pilocie.Zamieszczone przez abstinentDoor open(Single door,auto close,a.open)
Funkcja pozwalająca wybrać możliwość regulacji obu lusterek wewnętrznych na raz, lub każdego z osobna.Zamieszczone przez abstinentMirror adjust(Both mirrirs,individually)
Funkcja pozwalajaca aktywować tzw. komfortowe kirunkowskazy (3 krotne migniecie po delikatnym dotknieciu dzwigienki).Zamieszczone przez abstinentLights&Vision:
Comfort indiv.(on,off)Czarny Elegance
Komentarz
-
-
jacha, chyba że masz alarm, który ci w tym pomoże. miałem taki w leonie, fajna sprawa. włączyłeś alarm i szybki się same domykały...Zamieszczone przez abstinentale z pilota?
zgadza się :wink:Zamieszczone przez abstinentA door open(single to się tyczy pilota), bo reszta to chyba automatyczne otwieranie i ryglowanie drzwi?
zawsze dziurkę można zrobić :roll:Zamieszczone przez abstinentSzyberdachu niestety nie mam
Komentarz
-
Komentarz